Tugbasaracaloglu Yani bence kşlolunkadın hamile kalamaz bir hurafedir ben 110 kilo ile hamile kaldım dikkat edemedim şuan 120yim herşeyimizde sağlıklı çok şükür şeker tansiyon yok bebeğimin son 15 günü bekliyoruz
aslaninannesi7 itsmecett 90 kilo ile hamile kaldım 110 kilo ile doğum yaptım. Alınıyor valla dikkat etmedim pek belki o yüzdendir ama kilo ile ilgili herhangi bir sorunum olmadı hiç
Pamiramsi Htc2725- kolay bir şekilde kaldığımı kim söyledi 😢 18 ay deneme 2 kimyasal gebelik ve çatlatma tedavileri sonucunda oldu çok şükür kavuşturana tek tavsiyem doktora gidin Allah nasip etsin inşallah kucağınızı boş bırakmasın
hamcokelek33 itsmecett 80 ile hamile kaldım, 35+3 olduk 93 kiloyum çok aldığımı düşünmüyorum inanılmaz ödemim var ama kilolu hamile kalmak çok zor. Nefes nefese kalıyorum sürekli
Sumeyye1212 itsmecett 82 ile hamile kaldım 39. Haftadayım kilom hala 82 önceki gebeliğimde de bu kilolarda hamile kalıp hiç almamıştım doğum sonrası baya eksiye düşmüştüm 63le hamile kaldığımda 12 kilo almıştım
Lmnakdnc Sumeyye1212 şuan bebeğinizin kilosu kaç bnde 82 ile hamile kaldım hala 82yim bebiş biraz geriden geliyor kilo almadım diye öi geride kaldı diye biraz düşünmedim değil
Pamiramsi Emanetimi_bekliyorum 120 ile gittim eve geldim 113’tüm, bir hafta sonra 107 olmuştum. Sonrasında naz yaptım dikkat etmedim şuan 112’yim 45 gün oldu