itsmecett Kızlar yüksek kilo ile gebe kaldım benim gibi olanlar var mı bazıları kilosu yüksek alanlar hamilelikte çok kilo almıyor diyorlar ne derece doğru bilemiyorum… bi yandan heyecanlıyım ama kilom moralimi aşırı bozuyor
Edizhr itsmecett 94 le hamile kaldım 17 haftalığım 98 olmuşum insalalh çok almadan dikkat ederek bu güzel süreci tamamalarix
aysegull01 itsmecett 105 le hamile kaldım 28 haftalıgım şu an 97 kiloyum dikkat ettim 96 ya kadar düştüm daha yeni 1 kilo aldım bebeğim de haftasıyla uyumlu dikkatlı bi şekilde gidersen çok almazsın bana en fazla 10 kilo deid doktorum
Senayunal Mehlika_ sabahları limonlu su içtim 1 bardak 2 haşlanmış yumurta domates peynir yedim ara öğünde muz fındık akşamda tavukmuş köfteymiş yedim pilav makarna ekmek bide paketli aburcubur herşeyi kestim şimdi iştahım açıldı herşeyi yemek istiyorum canım istedi mi az az yiyorum 3 litrede su spor yürüyüş yapmadım her bünye aynı değil ama onu göz önüne alın
Ozlemzumranisa 95 ile hamile kaldım doğuma son 9 kilom 90 gebelik şekeri ve tansiyon çıktı hamileliğimde son aylar dikkat ederek geçti
Mehlika_ Senayunal çok güzel vermişsiniz darısı bize inşallah. Bende henüz gebelik kesin değil ama kilom fazla biraz vermek istiyorum en azından ilk başlarda
Senayunal Mehlika_ inşallah doktorum ilk 3 ay anne kanından besliyor dedi ilk 3 ay dikkat ederseniz hızlıca verirsiniz inşallah
Pamiramsi itsmecett 103’le hamile kaldım 110 kiloyum 23+2’deyiz 🥹 bende aşırı kiloyla doğuma gitmekten korkuyorum
Htc2725- Pamiramsi bendede kilo var da nasıl kolay bjr şekilde kaldınız acaba önerebileceginiz bjr şey var mı
itsmecett Kilo verenleri duymak iyi geldi açıkçası bende şimdi dikkat ediyorum inşallah çok almam hatta verebilirim birde bende tiroid var :/
Yenibirannee itsmecett 74 ile hamile kaldım bi 10 kilo alırım gibi 😒 2. hamileliğim de kılo vermıstım doktorum kızmıstı bana
maihayal 91.5 kiloyla başladım sonra 88 kiloya düştüm, şimdi 26 haftalık 93 kiloda devam ediyorum verdiklerimin üzerine 2 kilo almışım sadece, inşallah az kilo alarak süreci sağlıkla tamamlarız.
Pamiramsi Htc2725- kolay bir şekilde kaldığımı kim söyledi 😢 18 ay deneme 2 kimyasal gebelik ve çatlatma tedavileri sonucunda oldu çok şükür kavuşturana tek tavsiyem doktora gidin Allah nasip etsin inşallah kucağınızı boş bırakmasın
burcuyilmazzz38 itsmecett 122 kilo ile hamile kaldım 4 ay kustum 4 ay sadece serumla ayakta durdum 110 kiloya düştüm suan doğurmak üzereyim 112 kiloyum