Annee02 Tatlı anneler 24 haftalık gebeyim 3 kilo almışım doktorum normal doğum için az kilo Alman gerek diyo ne yapmalıyım kilolu olup normal doğum yapan var mı
Mucizem00 Annee02 aslında çok iyi kilo almışsın canım 24 haftada 3 kilo🤔 gerçi 20den sonra kilo alınıyor yapman gereken ekmek tüketme canım sebze agırlıklı ye 7 den sonra da meyve dısında hiç birsey yeme insallah çok almazsın
Seroo91 Annee02 17.haftadayım 47 kilo ile hamıle kalmıştım suan 700 gram almişim doktor bebekde gayet iyi dedı bence de ekmek olmayınca kılo da olmuyo sanırım
Vera Annee02 70 kilo ile hamile kaldım (boyum kısa olduğu için kilolu duruyorum) 32 haftalık hamileym 6 kilo aldım.
Bebegimcanimm 24 haftaya 3 kilo iyi değil mi hic mi almayalım nekadar alcakmışın sorsaydın ben de 3 kilo aldım ama 18 haftayım henüz
Annee02 Mucizem00 inşallah canım elimden geldiğince bebeğe yarayacak şeyler yiyorum ama ara da kaçıyor işte tatlı kaçamaklar 😅
Mlly34 24 haftada 3 kilo güzel ama başlangıç kilonuz önemli tabi 40 kg ile hamile kaldım 21. Haftadayım bende 45 oldum 😂 doktorum senin için normal ayda 1 kilo sorun olmaz dedi şuanlık ilerisi nasıl olur kısmet artık :)
Melike26 Annee02 zaten kilon gayet normal bende 23. Haftadayım 3 kilo aldım. İleriki haftalar için de her ay için 2 kilo Alman normal😀
Bulut74 Annee02 24 haftadayım bende 7-8 kilo almışım 🙄 ilk kızımda da 23 kiloyla normal Doğum yaptım, bi zararını görmedim, bunda da 25 görürüm herhalde yine normal dogurcam inşallah🙏🤲 her doktor farklı düşünüyor demek ki🤔
Moonsherose87 Benimde dikkat etmeme rağmen 8 kilo aldım gebelik şekeri dietine başladım ama hiç kilo veremedim anlamadım gitti 21. Haftadayım bu arada😭😭😭kesin şekerim var
eymeninannesii 20 ci haftamda 7 kg du ama rahatsızlanınca 2 kg verdim şuan 85 kg yum 22+3 haftaligiz suan doktorum banada fazla demişti napıcaz bilmiyorum 🤦♀️
Cansn Annee02 20 haftalığım 5 kilo aldım. Zayıftım başta ama dikkat etmeme rağmen fazla aldığımı düşünüyorum. Ama kilolu olduğun için doktorun fazla bulmuştur. Bana sorarsan gayet iyi almışsın senin elinde değil kilo işi. İlk 3 ay deli gibi kusup 3 kilo aldım. Kus yeme gene alıyorsun bünye müsaitse. Üzülme kuzum sen.
Ayazayaz Annee02 bende 22+4 haftalığım 2 kilo aldım fakat herkes çok almış çevremde benimki ondan dolayı baya bi az karşılanıyor acaba kilolumu hamile kaldın