Bglmmrn 67sahra36 valla canım oğlumda hiç yapmadım böyle şeyler tek yaptığım yarım saat bekliyodum oyle duşa giriyodum
67sahra36 Bglmmrn hemen duşa girmeyin diyolar ben o yüzden bekliyorum allah bağışlasın allah acısını göstermesin oğlunuzun
67sahra36 buse2507 ben kullanıyorum elenatal1 ama erkek için olanını ilk defa duydum folik asitin araştırıcam teşekkür ederim
buse2507 67sahra36 aile hekiminize danışın erkek için olanını size yazar bir de gün aşırı ilişki en önemlisi yani bir gün var bir gün yok
Bglmmrn 67sahra36 Amin inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰 Bende ikinci hamilelik için aylardır deniyorum ama olmuyo bakalım herşey nasip
67sahra36 ppmerlina özür dilerim sizin yanıtınızı görmemişim hakkınızı helal edin , ceninde bende duruyorum 20 dk ayaklarımı dikiyorum
Nasia 67sahra36 benim doktorum şöyle demişti; İlişkiyi gece yatmadan yaşayın. Sabaha kadar o spremle uyu. Döllenme 4 saat sonra gerçekleşiyor. Baya baya 4 saat yataktan kalıp işiyim deme diyodu. Onu da denedim ama elde var sıfır😁
67sahra36 Nasia olsun hayırlısı olsun hepimizin hakkında Allah isteyenlerin ve en başta bizlerin kucağımızı boş bırakmasın allah büyüktür
67sahra36 Nasia ama ben o kadar idrarımı tutamam ki ya zaten idrar tutmak zararlı ben tutuyorum oda zar zor 2 saat 😃😃
Nasia 67sahra36 valla bende öyle ama onu bile yaptım işte ama nafile canım. Amin inşallaahhh demekki henüz zamanı değilmiş diyorum dualarım bizlerle🙃💕
Nurbl Canım iki gebelikte de ayağımı dikip beklediğim zaman hamile kaldım o ay diğer aylar olmadı mesela dikmiyordum beklemiyordum bence gebelik için yapılmalı işe yarıyor
67sahra36 Nurbl teşekkür ederim bencede yarıyor ama sizlere sormak istedim daha yeni evliyim ve bilmediğim çok şey var sizler bana yardımcı oluyosunuz Allah razı olsun hepinizden