Tugceelanaz Turuncukadin Gerçekten öyle , bilgili ve bilinçli olmak çok önemli yoksa kafayı yer insan 😅
Tugceelanaz Mervetrkmn Bizde 28+3 de çiğer geliştirci vurulduk kanamam oldu 3 günde ben yattım hastanede . Bu zamanlara geldi çok şükür . Haftan az kalmış biraz daha dayansa güzel olur tabiki. Sağlıkla gelsin inşallah rabbim tek nefeste kurtasın🤲🏻🌸
Tugceelanaz umutluanneadayi Yaa aynı zamana denk geliyormuşuz 🥹 Hangi doğum şekli en hayırlısı olcaksa o olsun inşallah belli olur yakın da 😍
umutluanneadayi Tugceelanaz 35+2 de doktor kontrollümüz var bakalım ne diyecek ama daha makat gelişi dönmedi normal istiyorz ama hanım efendi hangisini seçerse o ile gelecek
Tugceelanaz umutluanneadayi Haftada 1 mi gidiyorsun artık? Bana 36 dan sonra haftada bir geldi dedi Bende birdaha 35+6 da gidicem kontrole Hakkınzda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yeter ki🤲🏻🌸
umutluanneadayi Tugceelanaz 33 de gitmiştim en son randevu ne zaman bulursam öyle gıdecem bundan sonra da
Tugceelanaz umutluanneadayi Bende aynı şekilde en son o aralar gittim . Birdakine artık hafta da bir gitmeyi planlıyorum Hayırlısı olsun hakkımızda 🥰
umutluanneadayi Tugceelanaz randevu buldukça gıdecem ama haftalık bulurum diye düşünüyorum bakalım sağ salim gelsinler bebişler 🥰
umutluanneadayi Tugceelanaz biz bugün ciğer geliştirici olduk sancımız vardı nst de çıkınca durdurmak için ilaç kullanacaz dedi ve daha benim nazlı kızım dönmemiş 🙃 böyle olursa sezeryanla alacaz dedi
Lleeyyllaa Son 38 gün 💙 34+4 olduk saat itibarıyla 😍 en son 33+2 de gittik 2300 gram civarında dedi şuan kaç oldu bilmiyorum 35+2 de kontrolümüz var bakalım 💙🧿
Tugceelanaz Lleeyyllaa Demek kilosu çoğunun aynı o haftalarda maşallah Bende o haftalarda gidicem tekrar kontrolle artık son son 😍
Bir-anne21 Tugceelanaz 34+2 doğurim de vücudum artık ağrısız sızısız olsun istiyorum yürüyemiyorum her yerim ağrıyor bebişimin kilosu 32 haftada gitmiştim 2137 demişti şuan bilemiyorum ama doğuma kadar inşallah 3 ü görürüz
Tugceelanaz Bir-anne21 Maşallah 🧿 benimde belim kopcak artık zaten fıtık var şu bi kaç gündür beni aşırı zorluyor . Sağlıkla gelsinlerde kilo aldırız inşallah 😅😍
Lleeyyllaa Tugceelanaz Ya sağlıklı olsunlar da kilosuna takılmamak lazım ama işte annelik iç güdüsü sanırım herşey fazlasıyla iyi olsun istiyoruz 🙏
Mrvsmt2502 Tugceelanaz inşallah çıkışı arıyorlardır ve bulurlar zira ablası miad aşımı doğmuştu ablası kadar beklemez umarım çünkü içimde yer kalmadı 😂
Tugceelanaz Mrvsmt2502 O son günler zaten geçmiyor gerçekten 40 haftada ve üstü banada çok uzak geliyor 🤣