Nurellaaaaaaa1212 Meleknur1 olsun şaşırtmalı bebeler bunlar folik asit bebeleri sağları solları belli olmaz 😂💕
KumpirsMom Nurellaaaaaaa1212 oyy afiyet olsun prensese 😍 bizimki çikolatada uyuyor vişne suyunda coşuyor deli mi ne 🤣🤣
Nurellaaaaaaa1212 KumpirsMom damak zevkleri peki 😂 ay nasıl özledim karnımda bebek kıpırtısınıııı bi an önce gelseydi o zamanlar
KumpirsMom Nurellaaaaaaa1212 gerçekten tarifsiz bişey o böyle pıt pıt hissetmek 🥹🤲🏻 tez vakitte sağlıkla kem göz ve nazardan uzak olarak inşallah 🫶🏻
bebekananas Nurellaaaaaaa1212 24 de hamile kaldım 9. Ayda son adet tarihim ama 10. Ayda hamile kaldım bebişim kız
ppmerlina Yaş 24, hamile kalınan ay mart yani 03. Biri çift biri tek o yüzden yukarda yazdığına göre erkek bebiş 🤣🤭 valla bizde zaten herkes erkek hissediyor daha 5+4′teyim bakalım ne olacak 🥰
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 al benden de o kadar. Bizimkiler maş fasülyesi diyor😂 lakabı o oldu çocikimin
EsranurYksell Rusapolat ya oradaki beyaz bi çıkıntı var o normalde de oluyor mu yoksa banada mı erkek gibi geldi 😂