Nurellaaaaaaa1212 Happyka çin bende erkek diyo bu da erkek diyor kan yenileme de erkek diyo ama eşim dostum içim dışım kız diyor 😂
Happyka Nurellaaaaaaa1212 Hamile kaldiginiz ay + hamile kalirken ki yasiniz + 9 = eger tek sayi cikarsa kiz cift sayi cikarsa erkek oluyor. SAT olduğunuz ay değil hamile kaldığınız ayi hesaplıyoruz
Happyka Nurellaaaaaaa1212 benim kizlarda hep solda pit pit oluyordu bu sefer ilk gebelikten beri sağda ve erkek poposu pozisyonu sağda yani , sizde nasil acaba?
Nurellaaaaaaa1212 Happyka benim kızım sağdaydı bu solda karnım pıt pıt atıyor sürekli orda bi damar. Bi de doktor soldan bakıyor bebeğe
Meleknur1 Nurellaaaaaaa1212 deme yaaaa 1 erkek var zaten kocayla 2 🤣🤣 1 de kız olsun istemiştim benden 🥹
Nurellaaaaaaa1212 Happyka aaa benim iki tane oldu biri hayatta ikisi de sağdaydı. İnsan vücuduyla alakalı bi durumdur belki de. Anneminde 4 kızı 1 oğlu var kızlar hep solda erkek sağdaymıs mesela
KumpirsMom Nurellaaaaaaa1212 detaylıya randevu bulamadım özele perinatolog bulamadım diye kaçırdım doktorum keşke radyologta olsa gitseydin dedi ama haftam geçmişti 🥹 geç kaldım yani
Nurellaaaaaaa1212 KumpirsMom olsun bacım çikolata ye kahve iç bi de vişne suyu horon tepmeye baslar 💕 benim kızım tursuyu cok severdi doktorum içeri girmeden tursu yemedin mi uyuyo bu kız derdi hala da cok sever şappur şuppur yer
Nurellaaaaaaa1212 Meleknur1 olsun şaşırtmalı bebeler bunlar folik asit bebeleri sağları solları belli olmaz 😂💕
KumpirsMom Nurellaaaaaaa1212 oyy afiyet olsun prensese 😍 bizimki çikolatada uyuyor vişne suyunda coşuyor deli mi ne 🤣🤣