rumisam nevaneva ilk ayağa kalktıktan sonra hiç zor değil dört ay oldu sezaryen olalı ama tabi herkesin vücudu psikolojisi farklı zor gelebilir kimisine bana gelmedi
DENIZ_55 highlighter1010 4 normal 5 mecburu sezeryan olunca 6 gebelik planlı sezeryan olmak zorunda kaldı ama.sorsqn hangisi daha iyi diy3 normal doğum derim
highlighter1010 Deryakz çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçer süreciniz. Damar pıhtı meselesini bilemiyorum inşallah bilen çıkar 🙏🏻
mavibahar highlighter1010 İlki sezaryen, sonraki 2 doğum vajinal. İyi ki de vajinal doğum. 💙 Yok böyle muhteşem bir duygu ve sonrasındaki rahatlık 😌
NeslihannnnN mavibahar ssvd ile yaptınız yani doğumları ? Süreç nasıl ilerledi aralarında kaç sen var nasıldı ssvd doğum bilgi verebilir misiniz
keyfimin-kahyasi-misin Hicrettt İki tür dolanma varmış benim bebegidme ve Farkedilmedi kalp ritim dusukugude vardı Ve nkrmal dogum yaptım
busra05_ highlighter1010 ilk doğumum olacak mayısta inşallah normal istıyorum ama korkuyorumda o sancıdan ağrıdan kıvranmaktan Allah hepımızı tek avazda doğurmayı nasıp etsın benım korkularım arttı🥹
[silindi] highlighter1010 ilk gebeliğimde 42hafta 4günle gittim 3Gün sancı bekledim sunide verildi ona ragmen işlemedi hiç sancı ve acılma olmadı sonuc olarak sezeryana alındım 3sezeryan gerceklestirdim ama normal olmasını isterdim
Yesoyeso highlighter1010 çok mu kötü :( suni sancı çekmektense direkt sezaryene alınmayı talep etmek mantıklı mı sizce? Ben suni derlerse yok sezaryene alın demeyi düşünüyorum da okuduklarımdan sonra..
Daisyy000 highlighter1010 Mecburi sezaryen oldum.Sonrasinda süreç benim için çok zordu. 2.gun cam sildim diyenleri hayretle okudum. Ben yatalak gibiydim. İmkanı olan normal doğum yapsın derim..
highlighter1010 nevaneva sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok geçmiş olsun inşallah hiç yaşanmamış gibi olur 🙏🏻
dilaradoyan highlighter1010 ilk kızımı vajinal doğurdum. Bir risk olmadığı sürece ikincide vajinal olacak inşallah
keyfimin-kahyasi-misin highlighter1010 İlkinde normaldi çok zordu . Korkup sezeryan istedim hep ama olmadı özele vs gidemedim . Suni sancıyla ikinci doğumum oldu Süreç Zorluydu ama doğum ilke gire çok kolaydı