Parinas Aniiiskosu dikiş olursa esneme olmaz ki. Dikiş olmazsa belki olabilir. Ben 2 doğum yaptım. Bu gebeliğimde doktora gittim doktor çatalda hiç 2 normal doğum yapmamış genç kız gibisin dikişlerin yerini bile göremedim falan demişti 🙈ki benim ilki iri doğumdu çok dikişim oldu. Doktorlar artık çok iyi iş çıkarıyor normal doğumda da sezaryen doğumda da. Eski zorlukları kalmadı bence. Tabi bu da biraz şans işi iyi işinin ehli doktorlara denk gelelim inşallah hepimiz
Raftakilimon 2Princess1Mom neden mecburi mecbur değilsiniz istiyorsanız normal doğum yapma şansınız var Ssvd bi araştırın herşey gönlünüzce olsun inşallah
2Princess1Mom Raftakilimon Maddi durumum ssvdyi karşılamaz. Çok isterim yapmayı ama durum böyle malesef.
ikibaloglanannesi Devlette zorunlu sezeryan oldum 2 yıl önce spinal çokta güzel geçti. Salı günü ikinci sezeryanı olacağım hayırlısı ile🌸
Raftakilimon 2Princess1Mom Trabzon’da iseniz devlet hastanesinde savd bölümü açılmış sanırım Ankara dada var
Ayse3434ay highlighter1010 ılk doğumum normal oldu gerçekten çok zordu , sezaryan bence artık tıp ılerledı dıye düşünüyorum direk az bır kesıp çıkıyor çocuk evet ağrı oluyor dıyorlar sonradan ama normalde de dikiş var ağrı var artı basur da oluyorsun bütün sistem bozuluyor sımdı hamıleyım galıba sezaryan olmak ıstıyorum
nevaneva highlighter1010 ben normal doğumdan çok korkuyordum ilk bebeğimi kendi sancımla 24. Haftada normal doğumla kaybettm baya travmalı bir süreçti. Şimdi 2. Ye hamileyim 33. Haftadayım zaman daraldıkça çok korku basıyor bazen özele gidip sezeryan oliyim diyorum ondada dikiş ağrısı çok diyolar. Devlette de doğum yapmaya korkuyırum hastaneye girince bile nefesim kesiliyor resmen eski yaşadıklarımdan dolayı. Özele gidip epiduralle normal doğum istiycem inşallah cesaret gelir kolay olur hepimizinki korkularımızı yensek yaparız aslında 😓 Allahım hepimize yardım etsin sağ salim bebeklerimize kavuşalım
highlighter1010 nevaneva sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok geçmiş olsun inşallah hiç yaşanmamış gibi olur 🙏🏻
nevaneva AnayimBenAna_ sezeryan çok zormu gerçekten ağrıları dayanılmayacak şekilde mi yoksa ağrı kesiciyle hafifliyor mu acaba
delibirhatun297 nevaneva ağrı kesici içemezsiniz emzirme sebebiyle ama ağrısı da çok olmuyor bence. İlk gün biraz zorlandım, ikinci gün nerdeyse hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalktım ama tabii dinlenmek gerek, dinlenmezseniz ağrı yaşayabilirsiniz :)
rumisam nevaneva ilk ayağa kalktıktan sonra hiç zor değil dört ay oldu sezaryen olalı ama tabi herkesin vücudu psikolojisi farklı zor gelebilir kimisine bana gelmedi
Esrackc highlighter1010 normal olan vajinal doğumdur sezaryen bir müdahaledir bir sağlık sorunu olmadığı sürece normal doğum yapılmalı
delibirhatun297 highlighter1010 bizim acil sezaryen oldu ilk doğum ve aradan yeterli zaman geçmediği için zorunlu sezaryen olacak yine ikinci doğumum 🥲
Elfnur_ Deryakz Rabbim hayırlı şifalar versin kendini riske atma sezeryanla devam et Allah’ın izniyle yolunda olur
Esrackc Bsrass eğer bir sağlık sorununuz yoksa normal doğumu bi deneyin derim hem sizin hem bebeğin sağlığı için hem de inanılmaz bir duygu o anı keşke her kadın yaşasa.. Hamile arkadaşlarıma diyorum keşke ben doğurabilsem de sana versem 😂
Uzunp highlighter1010 hmm bende 30 +2 başı başından beri assada hiç pozisyonunu değişmedi ama iri olduğu için sezeryana geçebiliriz dediler herseyin hayırlısı sağlıklı olsunlar insallah
hatice_aygun2 highlighter1010 iki kere normal doğum yaptım birini 2 gün önce dikiş olmasa normal doğum çok güzel ama alt dikiş bakımı çok zor kesi atılmadı kendi yırtılmam oldu bunada şükür tabi ama sezeryanın dikiş bakımı normale göre daha rahat