Tubasim Minik53 bu ay hamile kalmazsanız diğer ay yumurta takibine gidin mutlaka, eğer gitmezseniz yumurta tembelliği var mı yok mu hiç belli olmuyor. Ben bu ay hem femara kullanıxam hem yumurta takibi yaptıracağım
Meralll Tubasim canım seni hatırlıyorum yakın zamanlarda kürtaj olmuştuk. 18 haziranda kalp atışı olmadığı için olmuştum ben. Ben de hala hamile kalamadım :(
Tubasim Meralll ben de Temmuz’da kürtaj olmustum 😔 sende durumlar nasıl adet düzenlerin değişti mi benim gibi? Doktor olmamasına sebep ne diyor.
Meralll Tubasim benim adetlerim düzenli en fazla 3-4 gün gecikme olabiliyor ama bizim sorun eşimden kaynaklı gibi görünüyor. Yine de değerlerine göre imkansız değil ama hareketlilik biraz düşük onu hızlandırmaya çalışıyoruz.vardır elbet bir doğru zamanı sağlıkla hayırla olsun da..
Tubasim Çok üzüldüm😔 nedeni var mı peki? Doktor ne diyor olmayışına. Yumurta tembelliği oluşmuş bende belki de kürtajdan dolayı oldu
cennetylmaz Tubasim benm herhangi bi sorunun yok dedi tsh yani tiroit yüksek cikti o yüzden olmuyo dedi düsürecez bu degeri dedi ilac kullaniyorum suan
Tubasim cennetylmaz hep bi seyler sebep oluyor işte, tsh düşerse hamile kalırsınız insallah. Benim de bu ay yumurtlama olmamış progesteron sıfır çıktı. Adet olabilirsem femara kullanmaya başlayacağım yumurta tembelliği için. 51.gunum adet olamıyorum
Tubasim cennetylmaz duydum canım soğan suyu incir kürü bunları yapıp içersek şifa olur insallah. Hayıt suyu aldım onu içmeye başlayacağım. Araştır canım çok şifalıymış
Mehmtfatmanr Minik53 bende boş gelebik geçirdim 5 6 ay önce hala uğraşıyorum bu ay umutluyum inşallah 😍