Gizem_miros Minik53 2 ay korun dedi 2 ay korundum ve biraktim hemn hamile kalmistim ogluma oglum dogdu simdi .ikincisine hamileyim 13 haftalik sanada nasip etsn🙏😊
Tubasim Minik53 herhlde boş gebelikten sonra hamile kalamayan bi ben varım 😣 rabbim tekrardan nasip etsin bu defa sağlıklı olanı insallah 🙏🏻
Minik53 Tubasim bende yaşadım ıkı ay önce ıkı defa adet oldum bu ay da ıkı günüm var ınsallah dıyorum
Meralll Tubasim canım seni hatırlıyorum yakın zamanlarda kürtaj olmuştuk. 18 haziranda kalp atışı olmadığı için olmuştum ben. Ben de hala hamile kalamadım :(
Tubasim Minik53 ben Temmuz ayında kürtaj oldum 6 ay oluyor. Adetlerim ilk başlarda daha düzenliydi bu ay 50.gün hala adet olmadım adet söktürücü kullandığım halde sebebi Yok. Testler negatif. Allah sizinde yardımcınız olsun umarım tez vakitte tekrar hamile kalırsınız
Lee Minik53 Tubasim Rabbim size de verir inşallah sağlıklı bir şekilde kafanıza takmadığınız zaman Da erken oluyor onun belli bir zamanı var canlarım
Minik53 Tubasim amın allah razı olsun benm ıkı buçuk haftalık dı kendılıgınden düştü şimdi tekrar İstiyorum rabbim inşallah ben Aralık da gecırdım Ocak 13 adet oldum sımdi de ıkı günüm var nasip
Tubasim Minik53 bu ay hamile kalmazsanız diğer ay yumurta takibine gidin mutlaka, eğer gitmezseniz yumurta tembelliği var mı yok mu hiç belli olmuyor. Ben bu ay hem femara kullanıxam hem yumurta takibi yaptıracağım
Tubasim Fadimeeeee galiba sabır istiyor bu süreç 🤔 hala olmadım doktor on gün içerisinde olursun diyor adet söktürücüm yeni bitti
esraesraklc Minik53 yaklaşık iki aylıktı vakumla aldılar 3 ay korundum bıraktığımız ay hamile kaldım şimdi 6,5 aylık hamileyim 🤗 darısı sana
Minik53 esraesraklc amın ınsallah benm de adetime ıkı gün var kaşık Ağrısı iştah artması idrarasık çıkma senın kaç günün geçınce test yaptın
esraesraklc Minik53 adetime bi hafta vardı sanırım test yaptım ikincisi silik çıktı kan testinyaptım çıktı midem bulanıyordu benim 2 haftalık hamileyken🤷🏻♀️Ondan şüphelenip test yaptım tamamen umutsuzdum ama pozitif çıktı
esraesraklc Minik53 test alıp yap bence yarın 🤗 eczaneden ucuz zaten rahat edersin ikinci çizgi silikdi pembeydi