EsoMom_ Altbyz kimyasalda denemek için kimyasal olduğunda adetin ikinci günü kan verdim 4 çıktı ve bir ay sonra test yaptığımda 2.0 çıktı hep iki ay sonra tamamen sıfırlandı Eylül ayında geçirmiştim ama şubatta hamile kaldım çok şükür şuan 7+6 olduk 🥰🥰
Altbyz EsoMom_ ozaman benimkidemi sıfırlanmadı acaba kan verdik daha yeni ama sen böyle diyince bi üzülmedim değil
Es_momy Altbyz bende çizgi yi net görüyorum bebişin seninledir inşaallah kan sonucunu yazarsın yarın buraya
EsoMom_ Altbyz kız yok sıfırlanmıştır adetin ikinci günü 4 çıktı diğer ay 2.0 da kaldı onlar negatif oluyor bu testler 10 üstü pozitif çıkarıyor yani hamile olma ihtimalin var canımmmm
Siyahbeyaz_ Dry07_ Sende inşallah gebesindir. Bebiş vardır ikimizde de. Erken gebelik testim çizgi var ama kaset testte çıkmadı🤔kafam karışık 🙈
gizzzy35 Altbyz Testiniz negatif o yanda ki kırmızı çizgi orada olmamalı yani ya da test bozuk. Çok mesafe var arasında böyle olmamalı
R_busra49 Dry07_ bence sürekli bakmaasin strese girme çıkar yarına yarın konrtel edersij olmadı çıkmazsa hergun bı kere bak yeterdir çıkana kadar