qamze35 Altbyz kuruma çizgisi değilse eğer bende hafiften bi çizgi görüyorum umarım hakkında hayırlısını nasip eder rabbim
Altbyz qamze35 10-15 dakikada çıktı kuruma çizgisi olacağını sanmıyorum kaç dakika sonra geöersiz sayılıyor
Dry07_ Altbyz bugün ben doktor a sordum kimyasaldan sonra kanama adet sayılır mı diye yok dedi ama dedim yumurtlma çatlama gördüm dedim o zaman adetini bekle olabilir dedi sonra dedi ki kimyasaldan sonra çabuk gebe kalınır bilgin olsun dedi
Altbyz Dry07_ duydum kimyasaldan sonra kürtajdan sonra çabuk olduğunu,adetten saymıyorum örneğin son kanamayı bende yumurtlama takşp ettim çatlamayıda gördüm sadece yumurtlama günü birliktelik oldu her iki testte çıkar mı böyle
EsoMom_ Altbyz kız bende kimyasal geçirdim ama diğer ay böyle test görmedim sksksksksks Adet olunca deger düşüyor zaten arkadaşım 11 gün varken öğrenmişti ben kimyasal gebelikte adet gününden sonra oluyor degerler dusuk falan kız kan ver merak etttim şimdi :))))
Altbyz EsoMom_ yarın vericem canım inşallah dediğin gibi çıkar bende ilk kürtajdan sonra beta 55-56 günde sıfırlanmıştı adet görmeme rağmen
Grimsi EsoMom_ canım kimyasal da değerin nasıldı ben adetime 6 gün kala 8.2 ile öğrendim 4 kala 29.2 olmuştu doktor güzel yükselmiş daha bakmayalim 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi ben bı tedirgin olmuyor değilim ama neredeyse 2 günde 4 katı bı artış var senin nasıldı ilki ile ikincisi arası artış
Dry07_ Altbyz çıkar herhalde ya bende yumurtlama çatlama günü birlikte oldum geçen test yaptım bişey çıkmadı şimdi silik çıktı
EsoMom_ Altbyz kimyasalda denemek için kimyasal olduğunda adetin ikinci günü kan verdim 4 çıktı ve bir ay sonra test yaptığımda 2.0 çıktı hep iki ay sonra tamamen sıfırlandı Eylül ayında geçirmiştim ama şubatta hamile kaldım çok şükür şuan 7+6 olduk 🥰🥰