EsoMom_ ElifDe çubuk kraker iyi geliyormuş doktorum söylemişti sabah bulantılarım vardı o zaman söylemişti şuan gelen giden yok :)))
EsoMom_ Rafaelli oyyyy maşalllah hayırlı acısız sızısız doğum nasip eşeysin Rabbim insallah sağlıklı sıhhatli bebişini kucağıma almak nasip olur 🥰🥰🥰🥰
queenanne1 EsoMom_ 35+3 pazı olduk🤰🏻açıkçası ben bu meyve sebze işine pek anlam veremiyorum bazen saçmalıyor çünkü bi hafta daha büyük bişey söylerken ertesi hafta küçültüyor😂
EsoMom_ sonbahar_2322 tabiki öyleeeee bana hep dediköerinde kızım olursa cicili bicili giydiririm oğlum olursa bana düşkün olur diyorum kızlar da hiç şansımız yok babalarına aşıklar skskskskks
EsoMom_ Gizem1504 maşalllah ona bizimkilerde öyle olur insallllah 🤣🤣 deli gibi sorular var aklımda acaba hareket başladı mı 9 haftalıkken gidicem muayene ye hareketini görebilir miyim acaba o zaman okulmuş olur mu çok deli sorular 🤣🤣🤣🤣
EsoMom_ cakirbebek kız her gittiğinde daha heyecanlanıcaksın 21inde gidicem ben gün gelsin diye mental sağlığım gitti sksksksksks
sonbahar_2322 heyecanli1anne__ Daha önce öğrenmedik doktor şuan belli olmaz dedimişti o zman 13 haftalık felandı 16 haftada ya girdik pazartesi günü ögrencez inşallah 🤍
cakirbebek EsoMom_ evde olunca gecmiyormus zaman onu anladım.. ilkinde çalışıyordum 1 ay önce işten ayrıldım 😂
dunyamyavrularim12 EsoMom_ muz olduk artık hareketlerini net hissediyorum çok güzel bir duygu rabbim isteyen tüm annelere nasip etsin inşallah amin ❤️