ElifDe EsoMom_ 15 haftalık olduk avakado olmuşuzzzz 🤲🏻🥹bulantılar devam etse de canı sağolsun miniğimin Ama sanki böyle alt karnımda bi doluluk hissediyorum normal mi ki ?
EsoMom_ ElifDe çubuk kraker iyi geliyormuş doktorum söylemişti sabah bulantılarım vardı o zaman söylemişti şuan gelen giden yok :)))
EsoMom_ Rafaelli oyyyy maşalllah hayırlı acısız sızısız doğum nasip eşeysin Rabbim insallah sağlıklı sıhhatli bebişini kucağıma almak nasip olur 🥰🥰🥰🥰
sonbahar_2322 EsoMom_ bana da herkes erkek dediler Ama sağlıklık olması önemli. Kız erkek farketmez Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🤍😊
EsoMom_ Arzu_tasan simdikilerrrrrr azmannnn kız kurnaz kurnaz içimizden geçiyorlar valla hormonlu yemekten herhalde ya da vitaminlerden anne karnınndaaaaa zeki oluyorlar saklıyorlar kendilerini skskskskk
EsoMom_ Fahriye41 oh maşalllah bende 21 inde gidicem o zaman bende 9+2 oluyorum ultrason resmi nasıldı oluşmısmuydu tamamıyleee veeee hareketleri var mıydı çok merak ediyorum :))))
EsoMom_ Gizem1504 oy maşalllah öğrenirsin o zaman seninki öğrenin diye bekliyor baksana çok saklamıyor akskskzsk
Eliffbaby EsoMom_ ya üç gündür göbek çevremde yumrulu bir hareketler oluyor sanki içeride hatta önce bağırsak hareketleridir dedim ama aynı yerde aynı şeyler hissedince sanırım bebeğim diye düşünüyorum annesi sevsin onu🥰
EsoMom_ Kahverengihisler oyyyy maşallahhh bende 6+6 da duymuştum cuma günü :))) ay git gide hamilelik heyecanlandırıyor ya 🥰🥰
EsoMom_ sonbahar_2322 tabiki öyleeeee bana hep dediköerinde kızım olursa cicili bicili giydiririm oğlum olursa bana düşkün olur diyorum kızlar da hiç şansımız yok babalarına aşıklar skskskskks
EsoMom_ G12s_18 kız ben adetten bir gün sonra test yaptığımda 31 çıktı adettten 10 gun önce catladı yumurtam 🤣🤣🤣
EsoMom_ Gizem1504 maşalllah ona bizimkilerde öyle olur insallllah 🤣🤣 deli gibi sorular var aklımda acaba hareket başladı mı 9 haftalıkken gidicem muayene ye hareketini görebilir miyim acaba o zaman okulmuş olur mu çok deli sorular 🤣🤣🤣🤣