Hzlgns NoName_ benim ilk dozda bebeğimin hareketleri yavaşladı ikinci dozu boğmacalı olan aşı vuruldu bebeğin hareketleri hızlandı çok fazla hareket ediyor ve ateşimde var çok rahatsız etti beni vurulduktan sonra boğmacalı olduğunu farkettim
NoName_ Hzlgns ebe bahsetmiş miydi yan etkilerinden bana sadece ağrı olur o bölgede demişti,bebeğin hareketleri haftasına göre zaten azdı ama iyice azalmış hissettim ben. İkinci doz normal tetanoz benim
Hzlgns NoName_ hayır bahsetmedi banada sadece kolunda ağrı olabilir duş alma dedi onun dışında hiçbirşey söylemedi 2-3 günde etkisinden çıkabildim
Talentedmom NoName_ ben tetanoz oldum omuz ve kol ağrısı oldu bebeğin hareketlerinin engelleyen bir durum değildir
Nargissos NoName_ boğmacalı tetenoz oldum eve gelince öyle aman aman kol ağrım bile olmadı bebek hareketlerinde de bi sorun olmadı ikinci doz icin gidecegim
NoName_ Nargissos ben iki dozu da oldm şükür sorun olmadı o anda hareketleri azalmış gibi geldi ama şimdi şimdi anlıyorum ki bebek her zaman aynı şekilde hareket etmiyor🥹