Parinas Endoplazmik hadi hayırlısı😍beklediğinizden çok daha kolay ve rahat geçer umarım. Bir avazda doğurun 🤲🏼
Endoplazmik Eyluleyluleylul tabi ki insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız:) umarim harika bir kolay güzel doğum oldu yazarım buraya:)
Parinas Endoplazmik sancı varken yatırmazlar umarım. Nst de sancılı yatmak çok zor. Gezinmek gerekiyor. 3cm de çok iyi maşallah
Parinas Endoplazmik squat iyi ama alaturka tuvalette gibi çömüp bekleyin sancı geldikçe. Duramazsanız da sancı sırasında yaylanarak yürüyün bacakları aça aça
Endoplazmik Parinas ayy canm doğum yaptım epidural sonrası hızlı acildim hamdolsun 4 gibi doğum yaptım
Parinas Endoplazmik ohh maşallah harika olmuş valla. Epidural harika bişey valla. Rahatlayınca doğum da hızlı ilerliyor. Bebiş de iyidir inşallah 😍ne kadar doğdu? Dikişin oldu mu
Endoplazmik Parinas hamdolsun iyiyiz ama gece çok ağladı yani sütüm tam inmedi sanki napmam lazim 3300 dogdu
Parinas Endoplazmik maşallah iyi doğmuş. Gelir gelir su tüketin bol bol süt çayları var e bebekte eczanede aktarlarda oluyor. Faydası oluyor. Çok az geliyorsa bile normal. Kiraz kadar oluyor doğduğunda midesi. Çay kaşığını doldursa sütün yeterli olacaktır
Endoplazmik Parinas biraz ucu acıyor ağzını iyi açmaya çalışıyorum ama bebeğin ama göğüs üçümüz ısırıyor gibi oluyor ben de plastik kapak koydum
Parinas Endoplazmik iyi yapmışsın. Uç iyice çıkana kadar kullanırsın sonra bıraktırırsın. Emmedikçe süt artmaz. Süt artsın sonra çaresine bakılır