Duru25 bir_busra çok saçma yeni zam gelmişti zaten, birde haziran-temmuz gibi yeni zam gelir demişlerdi. Ayrıca bu hastane fiyat sabitlemeside yapmıyormuş , çoğu hastane yapıyor.
rummglmz bir_busra ben sorduğum da yine bir artış olur bayramdan sonra dediler 🥲 normalde senede bir kere değişiklik yapıyorlardı bu sene 3. Olacak
Duru25 ayseguloks ben cerrahpaşada çektirdim ücretsizdi. Memnun kaldım 30-35 dk ayrıntılı incelediler.
bir_busra Ebrudogan88 canım pazartesi doğumun vardı nasılsın süreç nasıldı anlatır mısın, bebiş de sende iyisindir inşallah 🌸
Gulsume Duru25 evet fiyatlarda artış olmuş bugün fiyat almak için gittiğim de normal ve zorunlu sezeryan 30 , isteğe bağlı sezeryan45 bin denildi. bayramdan sonra zam yaptıklarını söylediler. Umarım doğuma kadar zam olmaz
bir_busra rummglmz bu da bizim şansımıza ya umarım yeni bir zama denk gelmeyiz, siz hangi doktora gidiyorsunuz kaldı haftalıksınız 🥰
rummglmz bir_busra bir_busra daha ilgili ve her an mesajlarına dönüyormuş Ayfer hanım ile iletişim kurulmuyor