merryeemmm Duygularımı nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum bile 4 Nisanda transfer olmuştum bugün dayanamayıp kan verdim sonucumuz pozitif dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim bekleyen isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🥹
S-nur1 Hayırlı olsun🥹🫠çok sevindim bende tüp bebek ile hamileyim o duyguları çok iyi bilirim Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın
merryeemmm S-nur1 Çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥹🫶🏻
MrsEda Öncelikle tebrik ederim inşallah sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız 🌸🥹 bende 7 Nisan da transfer oldum kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gün test yaptınız da sonuç çıktı yardımcı olur musunuz 🙏🏻
merryeemmm MrsEda Çok teşekkür ederim Amin inşallah 🥹 4 nisanda transfer oldum 5. Gün embriyosuydu dondurulmuş embriyoydu transfer günümü de sayarsak 7. Günümde kan verdim
MrsEda merryeemmm bende o zaman pazar günü kan versem belki çıkma şansı olabilir tuttuysa 🙏🏻Belirtileriniz var mıydı peki nasıl anladınız 🌸
merryeemmm MrsEda Yani belirtiler kişiden kişiye göre değişebilir Bel ağrım kasık ağrım dizlerimde halsizlik uyku hali sık idrara çıkma son günlerde rahim içinde batmam vardı ama dediğim gibi değişkenlik gösterebilir yani Rabbim inşallah size de hayırlı haber almayı nasip etsin 🥹🤲
MrsEda merryeemmm amin inşallah benim bu ikinci transferim ilk negatif olmuştu bu sefer inşallah güzel haberler olur dua ederseniz banada çok teşekkür ederim 🙏🏻🥹
merryeemmm MrsEda Tabiki ederim gönlünü ferah tut bolca dua et Rabbim inşallah kucağını doldursun bebişin sıkıca tutunsun sana 🥹