Denizz43 Smr28 bu son doğan çocuğun bilgileri alınıyor sosyal hizmetlerde kaçıncı cocugun ise o para yatıyor senin bu sene doğacak olan 2 onun bilgilerini alacaklar ve her ay 1500 yatacak
Sesssizliikk4434 Denizz43 Merhaba postunu cok gec gördüm . 2018 doğumlu bir evladm var Allah nasip ederse 2025 eylül de doğum yapacağım hangi haklardan yararlanabilirim bilgi verebilirmisinz ?
Denizz43 Sesssizliikk4434 her ay 1500 yatacak sosyal hizmetlerden başvuru yapılıyor bebek kimliği ile…birde süt parası alınıyor onada sgk binasından başvuru yapılıyor bebek kimliği doğum raporu ile
Sesssizliikk4434 Happyka Peki Çocuk doğduktN sonra para yatırılacak değil mi . Bir yerde okudum ama bayagı zaman gectı üzerinden doğruluğu var mı
melikeyimmmmm Denizz43 başvuru yaptım ama kabul edilip edilmediğini nereden göreceğim birde kabul edilirse para banka hesabıma mı yatıcak
Mucizeem__ Denizz43 mrb bizim bi akraba da sizin dediginiz gibi sosyal hizmetlere gidip başvuru yaptı ama geçen gün bi msj geldim pttden e devlet üzerinden yönetmelik gereği tekrar başvuru gerekiyor aslı astarı nedir acaba bilginiz var mı
Denizz43 Mucizeem__ sosyal hizmetler zaten edevletten başvuru yapıyor bizzat sosyal hizmetlerdeki gorevliyle oradaki bilgisayardan başvuru yaptım
Kadiss Denizz43 merhaba benim 2020 doğumlu 5 yaşında ilk oğlum 2022 doğumlu 3 yaşında ikinci oğlum ve 2025 doğumlu 3 aylık kızım var ne kadar nasıl alacağım acaba 🤗