Betul_dogan123 Denizz43 teşekkür ederim canım bilgi için doğum yaptıktan sonra inşallah başvuru yapacam 🤗
Denizz43 Kumsalzeyus ayın 20 den sonra kontrol edilmesi gerekiyor yatabilirmiş yatmamissa devamlı takip edilecek
Azraa33 Denizz43 oğlum 2015 li kızım 2021 bu bebeğimde 6. Ayda doğacak benim ödeme nasıp yaparlar canım
Btl_akkurr Denizz43 canım oğlum 2021 doğumlu kızım 2024 ve 2025 te temmuzda doğum olucak inşallah Rabbim sağlıkla hayırlar nasip etsin inşallah ne kadar alıyorum ben peki pek bilgim yok
Btl_akkurr Denizz43 iyimiş bunun için başvuru nasıl Geçen yapmayı denedim de olmadı e-Devlet üstünden
Goktug16 Benimde ilk çocuk 2021 doğumlu buda 2025 te olacak tek seferlik 5 bin mi alcam ayda 1500 mü çok karışık bir durum anlamadım hala
Denizz43 Btl_akkurr edevlet doğum yardımı aile ve sosyal hizmetler yaz forumu doldur en basiti sosyal hizmetler git oradaki bilgisayardan yetkililer yardım ediyor
Cacaege Aaabbbsssddff canım ikizlerden birisi 1. Çocuk diğeri 2. Çocuk sayılıyor 1 defalık 5000 ve aylık 1500 alacaksın
Smr28 Denizz43 peki şunu merak ediyorm benm ilk çocuğm 2024 te doğdu şuan hamileyim o da bu yıl doğucak inşAllAh tek seferde 5 bin alıyorum ve her ay bir buçuk mu verilicek yoksa iki çocuğumunda bu yılda mı doğması lazım ki her ay bir buçuk alıyım?
Denizz43 Smr28 bu son doğan çocuğun bilgileri alınıyor sosyal hizmetlerde kaçıncı cocugun ise o para yatıyor senin bu sene doğacak olan 2 onun bilgilerini alacaklar ve her ay 1500 yatacak