Ben-Hurem-Sultan aybukee10 Daha geçen gün baktım favorilere ekledim. Baya da geniş duruyor benim çok hoşuma gitti 🌸
aysenurr96 Ben-Hurem-Sultan bende bundan aldım çok geniş ve ağır değil tam istediğim gibi ve çok fazla gözü var. bunu tavsiye ederim. Hastane çantası olarak ayrıca hazirlamadim bunun içine hepsi sığdı
Ben-Hurem-Sultan Berilervam link atamıyorum burdan ama fiyatı 650 ben biraz indirime girmesini bekliyorum, trendyoldan lui baby sayfasından bakabilirsiniz 🌸
Ben-Hurem-Sultan aysenurr96 yaa gerçekten mii 🐣 geniş diye biliyorum ama o kadar olacağını tahmin etmemiştim 🙏 siz nerden ve ne kadar a aldınız?
sehnazz000 aybukee10 oysho almıştım aşırı hafif ve içine biirrr sürü şey konuluyor kolay kolay leke tutmuyor
Merve-61 aybukee10 stylo paris trendyoldan aldım gayet içi geniş ve ağır değil indirime giriyor şuan fiyatı biraz yüksek ama 600 tl kadar düşüyor
Citirmom aybukee10 skiphop aldım ben, İçi gayet geniş termal gözü de var üstelik bebek arabasına puseti vesair bağlanabiliyor ekler ile
tomrisinaannesi aybukee10 Zara home dan aldım çok hafif ve çok işlevli 2.5 aylık anneyim çok memnunum 2 tane almıştım diğeri de oysho neredeyse aynı gibiler
BenimBalBidigim Deleted33000 Çok iyi valla güle güle kullan inşallah 😇 Benimki aceleye geldi biraz hemen aldım işte değmicek bişeymiş ama sağlık olsun ya 5 aydır kullanıyorum hiç yoktan iyidir napayım🥲
tubablgl Anonimus Prego Montana Bebek Bakım Çantası Siyah 3084 baktım da şuan en uygun trendyolda 1.039 tl ye geliyor indirim ile sepette indirim uyguluyor