Deleted33000 aybukee10 https://ty.gl/13rhh0tsfjrry sanırım linki buydu çok oldu alalı o yüzden tam hatırlamıyorum
Deleted33000 Yenianne1991 link paylaştım görüntüsu aynı ama satıcı olarak bu satıcıdan mi aldım bilemiyorum unuttum
eceeelmn aybukee10 oyshonun anne bebek çantası kesinlikle hem hafif hem şık hem spor hem de kullanışlı
Nanelimon_19 aybukee10 ben küçük bekliyordum ama bu normal anne bebek çantalarına göre baya büyük geniş kesinlikle yorumlara bakabilirsinz
akkaya_1234 aybukee10 ben bitane normal okulda kullanilan sırt çantası aldım bi tane de anne bebek çantası aldim şuan sırt çantası ni kullanıyorum hafif geniş daha rahat geliyor anne bebek çantası ni bosuna heves edip daha doğrusu almak zorunda ymisim gibi hissettiği m için almışım yani bence pratik ve hafif olması daha önemli hem babanın da takınca güzel duran bir çanta olması daha mantıklı geldi benimki öyle en azından
PAG aybukee10 şiddetle prego jasmine öneriyorum fotoğraflarda küçük görüyor ama çok geniş ve kaliteli spor tarzında
Deleted33000 BenimBalBidigim benimki ihtiyacımı karsilar bence daha doğum yapmadım ama kullandıkça anlarım gibi ama kalitesi dokusu hoşuma gitti yani bu fiyata beklemiyordum bu kadarını
BenimBalBidigim Deleted33000 Çok iyi valla güle güle kullan inşallah 😇 Benimki aceleye geldi biraz hemen aldım işte değmicek bişeymiş ama sağlık olsun ya 5 aydır kullanıyorum hiç yoktan iyidir napayım🥲
Mavi666 aybukee10 çok kaba duruyor anne bebek çantaları o yüzden ben kendime normal bir sırt çantası aldım. Yine de beğendiğim anne bebek çantalarını paylaşayım sizinle. Sonuncuyu gördüğünüz üzere kendime aldım evdeki fotoğrafı🙂