Masal92 Kkklelp ben kitikate den aldım düz beyaz sadece kenarında küçük tavşan figürü var mother love yazıyor o kadar
irmak12345 Cigit Müslin takımlarında beyaz var canım ben de mavisini aldım oğluma bir tane daha alacak olsam beyaz alırdım 🥰 indirimdeydi en son ama küçük setlerden fazla parçalı olsun istiyorsan o başka
irmak12345 Kkklelp doğum yaptım şimdi gördüm 😂 üşümedi zaten içine zıbın giydirip üstüne de yine Müslin ama dört kat battaniyesi vardı doktor hemşire vs kimse ince demedi hatta çok beğendiler canım yine de sen bilirsin için nasıl rahat ederse 🌸
Talentedmom Kkklelp he ben kız takım aldım yoksa atacaktım sana ama trendyolda uygun fiyatları var bak mıtlaka
Beybisiiiii Kızlar ebrar isimli nakışlı fiskolu takım var elimde hiç kullanılmadı isim değişikliğinden dolayı satıyorum ilgilenen olursa uygun fiyata vereceğim
Girlmama Kkklelp ben bunu almistim kumasi toklugu her seyi asiri kaliteli doktorumuz gorur gormez ne kadar kokos bir kiz olmus ya dedii herkes bayildii toffersbaby den aldim erkek icin de cok guzel hastane cikislari var
Marsilyasabunu Kkklelp yerel bebek mağazalarına da bakın illa öyle dükkanlar vardır ben ebebekte civilden bulamadığım kaliteli oralardan buldum biraz daha pahalı oluyor sadece
kalocwom Kkklelp Ben trendyolda Webombinoo satıcısından ekru renk bir set aldım ebeye vermek için. Küçük bir taç figürü var kumaşı da gayet güzel bir inceleyin isterseniz 🌸