Kızlar Merhaba konyada yaşıyorum 37 haftalik hamileyim Meram tip fakültesi prof.dr.Ali Acar a giden varmı çarşamba günü gidicem de merak ediyorum
    Nur42 canım ben gitmedim ama kaynanam gitmişti çok iyi doktor ama çok yoğun bir doktor
      Nur42 benim doktorum gerçekten çok yoğun her hangi bi risk mi var neden ali bey
        Mmine2019 yok cnm sadece suyum azalmıştı ama dr merak edilecek bir şey olmadığını söyledi ama teyzemizin kızı meram tip ta çalışıyor be o önerdi en iyi dr dedi birde o görsün dedi 37 hatta ligin biz ilçede oturuyoruz ama burdaki dr ilk doğum biz yaptiramayiz dedi bende tıpa gidincem sezeryan olmadıktan sonra o dr doğum yaptırmanız diyorlar da ona görünmek istedim
          Nur42 çok iyi bi doktor ama dediğim gibi çok yoğun yolun sonuna gelmişin bide ali bey muayene etsin randevunu almışsın inş güzel olur sonuç normal doğumu yaptırmaz srzeryanda planlı olursa yapar acil birşey olsa nöbetçi doktorlar yaptırır
          Nur42 ben 1 aydır hastanede yatıyorum rahim ağzı yetmezliği var erken doğum tehlikesi ile yatıyorum daha 24 haftalıgım
            Mmine2019 Allahım yardımcım olsun canım inşallah kuzucun daha erken davranmaz da 30 lu haftalarda görürsün hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu 😊