Serap09 Deleted33000 erken doğum yaşadım dikiş atıldı ve progestan kullandım daha erken doğum yapmam ertelendi ama zorluk yaşadık çok çocuğum kuvezde kaldı çiş kaçırıyorum sanıyordum sadece normal olan sanıyordum hamilelikten ama meğer rahim ağzım açılmıştı
Deleted33000 Serap09 AA çok çok geçmiş olsun bebeğiniz şimdi nasıl peki kaç haftalıkken oldu doğum ben her gittiğimde soruyorum suyu iyimi diye bide zaten sürekli kanama olduğu için neredeyse ayda bir alttan muayne de oluyorum olsa bilinirdi degilmi
Serap09 Deleted33000 alttan muayene ile anlaşılıyor olsa söylenirdi ama yine sorun her gittiğinizde bebegim 32+6 da doğdu çok zor günler geçirdik şuan yanımda şükür tabi sizde sağlıkla alın kucağınıza amin
Deleted33000 Serap09 bebeğin iyi olmasına sevindim rabbim size bağışlasın inşallah bizde sağ selamet doğum olur kucağıma alırım oğlumu kaybetme korkusu çok zor ve geçmiyor ne yaparsak yapalım degilmi
Serap09 Deleted33000 Allah korusun geçmiyor tabiki yine kalbinizi ferah tutun siz doktorunuza sorun o ne diyorsa güvenmekten başka çaremiz yok rahim ağzı önemli sizde 27li haftalara gelmişsiniz 28 den sonra iyice korku gidiyor yerine 32 sonrası daha normale dönüyor sağlıkla vaktinde gelsin
Kudenova Deleted33000 ben de öyleyim tuvaletim bi türlü bitmiyo wcde bittiğini sanıp iç çamaşırımı çekince yine akıyo. Bi de kaç kere suyum mu geldi diye ağladım. Farkettim ki sidikli raziye olmuşum. Umarım içinizde ismi raziye olan biri yoktur.
Deleted33000 Kudenova hahahhaahha oluyo bacım öyle evhamlar bende az önce kusarken yine işedim napalim herşey bebiş için 🥰🥰