zeynep0202 Deleted33000 maalesef ki öyle ama sonu bir meleğin gelişi olduğu için şikayetci de değiliz 😍
Deleted33000 zeynep0202 evet hareketlerini hissettikce bende öyle düşünüyorum artık ayakları canımı acıtıyor bücürün🤩🤩🤩
GirlandBoy_Mom Deleted33000 o günü hiç unutmuyorum valla böyle kaç kere kaçırdım özellikle dışarda masum masum dursam eşim anlar der yinemi kaçırdın😅😅🤭
Deleted33000 GirlandBoy_Mom hahahahah artık iyi tanıyorlar demmekki benim eşim de bana çok gülüyordu altıma yapmama geçen biyerden eve gelene kadar o da çok sıkışmış direk sçmış ben ona daha çok dalga geçtim ben en azından sçmiyorum diye😅😅😅😅
asenat-63 Deleted33000 senin tercihin ama pedler pişik yapıyor dışarda öyle bı durum yaşasan hemen deyiştirme imkanın olmaz enfeksiyona ve ağır tahrişe neden olur aklında bulunsun
Deleted33000 GirlandBoy_Mom valla kız oda zavallı çamaşırlarını hep degistirmis yıkamış ben evde değildim eve gelince ıslak çamaşırları görünce sordum öyle öğrendim şimdi bana hiç bişey diyemez😅😅😅😅
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bizde utanma vardı bu zamana kadar ama anca 14 yıl dayandık utanmaya 😅😅😅😅
GirlandBoy_Mom Deleted33000 maşallah 🧿😅bizim daha 2 sene 2 ay ama ne utanma ne bişey herşey olduğu gibi bi tek eşimin yanında çocuk gibi utanmazım normalde çok utangacım ama evlilik işte 😅
Deleted33000 GirlandBoy_Mom işte evliliğin en güzel yanı bence tam da bu he duygumuzu herseyimizi biliyorlar rabbim muhabbetinizi arttırsın ayy böyle diyince kocamı özledim bu gece eve gelmiyecek başka bı ile gitti yarın gelicek
GirlandBoy_Mom Deleted33000 amin canım 🤲💕benimkide varis ameliyatı oldu salı günü gitti yatışı yapıldı bu sabah geldi sağ salim şükür bu süreçte kendimi çok yalnız kimsesiz hissettim Allâh onları başımızdan eksik etmesin 🤲❤
Kahverengihisler Bende 8+6 yım kusarken öğürürken minik damla kaçırıyorum çok aklıma takılıyor yani kuracakken bile kendimi sıkıyorum önce çilimi yapıyorum ama yinele damla kaçıyor ya