28 haftadayız çok şükür cumartesi kontrole gittim her şey yolunda. Bende normal doğumu çok istiyorum. Hala dönmeye vakit var ama oğlum hala *inatçı:D* dönmedi ?
Hala bu haftalarda olup dönmeyen arkadaş var mı?
Sorma sebebim sezeryan olmak istemediğimden. 🤦‍♀️🤭🤭😊
    Sevim07 ay bende şurada bekleyeyim. Bende 28 haftalığım, Doktora ay sonu gidicem o zaman 30haftalık olacak inşallah. Dönmesi mi gerekiyor ne gerekiyor hiç bilmiyorum bende 🤔
      Sevim07 benim 29 da makat gelişti. 30. Haftamda da baş aşağı pozisyonundaydı. Endişelenmeyin daha vakti var döner bence
        Sevim07 şuan aşağıdamı dönmesi gerek nasıl oluyor kızlar bende 27 haftadayım
        Sevim07 ultrasonra kafasi asagodaydi donmesi ne zaman kesinlesiuo 29 . haftadayiz bazen icerde dondugunu hissediyorum
        Bende 30. Haftadayım cuma gideceğim en son 26da gittim makat gelişti çok endişeliyim 🥺
        Sevim07 ama buna endiselenmen icin cok erken... ben 34 um oncelikli olarak normal istiyorum ve hala dönmedi. Benim bile ihtimal varken sizin daha zamaniniz cook😉
        Sevim07 bende ozman makattı suan 30dym bu hfta gdecegım donmus gibi değil vala hala kasıklarımda oynuyor hep
        Sevim07 ya benimde 24 de tersti çarşamba doktora gidicem 27 haftalık çok merak ediyorum nasıl duruyor💕 ama ayaklarını aşağıda hissediyorum hala ters heralde
        Sevim07 ben 34+1 haftaligm makat gelişti hala donmemis aynı şekilde duruyor 😃 bakalim ne olucak merakla bekliyoruz 😄
        Sevim07 ben 37+4üm kizim donmedi hala.makat gelis.yarin kontrolum var bakalim ne diyicek doktor
        Sevim07 cnm merak etme biraz yürüyüş yap hareket et döner benim bebeğim 34 haftalikken dondu😊
          Sevim07 canım daha çok zamanın var bana dönmedi artuk 36 dan sonra dönmez sezeryan dedi doktor sonra 37. Haftamda gittim dönmüştü oğlum 😊 yani 37 38 e kadar yolu var korkmayın
          Sevim07 Bende 28.haftalarda cok merak ediyordum 32 de döndü benim 😊
          aysecakir ya işte bugün uygulamada dedi yarısı kadar bebekler dönmüş oluyor bende hala olmayınca endişelenmek değil de . Normal doğum istiyorum ondan:)
            Nur42 paso ayaktayım meslekten ötürü:)) makat dedikleri seg nedir biri açıklar mı bana
              Sevim07 merak etmeyin bence hala vakti var..onun icin donmuyor..34 40 hafta arasi donucektir..
              Sevim07 anlıyorum canım ama döner 28-33-34 arası daha çok dönüyorlar ve ben mesela döndüğü zaman çok şiddetli hissetmiştim sonra hareket yeri değişmişti siz de takip edin öyle ama dediğim gibi içiniz rahat olsun döner 🙂