Beybi23 Ceydaaas1 güzel sonuçlar alırsınız inşallah saatiniz erken benim çok geçmiş diğer annelerin de verdiği bilgiye göre bugün muayeneye yarın erkenden tekrar kan vermeye gidicem
Beybi23 DuruDefne_mommy yaa 😂 geçmiş gitmiş olsun 🤦♀️ yarın gidicem o saate kadar karnımda bebişle bekleyemem 🥺
DuruDefne_mommy Beybi23 evet sizi epey zorlar yarın gitmeniz sizin içinde bebiş içinde daha sağlıklı olur 😉
myangelson Beybi23 evet öyle daha iyi olur çünkü biraz uzun sürüyor 75 lik yüklemede 2 saat hastanedesiniz aç bekliyorsunuz 1 er saat arayla kan veriyorsunuz
Sinif177 History5 evet ben de ilk gebeliğimde o şekilde yapmıştık. İkincide açlık tokluk şekeri baktık sadece
Femay Beybi23 aç gidiliyor normalde ama saatiniz çok geç zorlar sizi 🥲 ben dün yaptırdım. Çok erken gittim ilk idrar aldılar sonra glizkozu içtim. 1 saat sonra kan verdim. Saat tam 10 du işim bittiğinde ama artık bayılacaktım nerdeyse 😅
Beybi23 Femay bugün muayeneye giderim dedim ama vazgeçtim hem bugün hem yarın gitmemek adına yarın erken saatte gidicem bende allahtan randevusuz da bakıyor