RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 Günlerdir seni arıyorum bacıkoo naptın ne ettin görüp sesini duyabildin mi nasıl gidiyor gebelik ben hala ayakları dik yat modundayım kanamalar durdu ama risk yüzünden iğne ve yatma devam 🥹
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 Çokkk çokkk sevindim senin adına benimde istirahat ile gecıyor büyüyoruz :) inşallah 12.haftada geçer risk :(
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 ben hiç anlamam ama erkek hissettim sağlıkla gelsin miniğin canım benim🧿 fetal dna düşünüyomusun
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 sen benimkine ne demiştin ajsjsjsj ben hiç anlamıyorum ya nasıl yapıyorsunuz bu tahmini aksle
Deryz Nurellaaaaaaa1212   lütfennn banada bakarmısınız? Bir ultrasonda ayaklarını yukarı dikmiş yatıyor diğerinde secde pozisyonunda uzanıyor 😂 bu ara bize değişik pozlar veriyor kese içinde yattığı yerde zıplıyor elini emiyor fındığım banada tahminde bulunur musunuz?❤️🐣🐣🌸
Deryz Deryz @Nurellaaaaaaa1212 lütfen mesajını görüüünn tahmin yaparmısınızz? 12 haftadan ultrason görüntüsü bıraktım
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 8+5 sata göre ama geçtiğimiz Salı kontrol de doktor 8+5 uyumlu dedi usg görüntüsünde de öyle yazıyordu senin balım