Nurellaaaaaaa1212 KumpirsMom canımın canısın nasıl içtensin ya kurban olurum Allah ummadıgın anda mucizeler yaşatsın sana
KumpirsMom Nurellaaaaaaa1212 ne güzel geldi duan aynısı başına inşallah 🤲🏻 böyle etrafına pozitiflik saçan mis gibi bir kadın işte rabbim ondan razı olmasında ne yapsın 🥰♥️
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 offf kiyamamm yaa, dondurma iyi cesarett bence bir çocuğu annesinden başka kimse beslemesinn🥹 çok geçmiş inşallah çok geçmeden atlatır kuzucumm🌸
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi vallahi bütün ilgimi yığdım bugün yarına toparlayacak ama edilecek bi kavgam var yani 👌🏻 kücüücük cocuk yani yesn yesin yesin ne oluyor yiyince ne zaman onlardan dönsem cocuk hasta ya. Kaynana postu acıcam sonunda
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 farklı illerdeyiz, en son ocakta gördüm nasipse yarın geliyorlarr🌸
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi yaaa kavusma 🥰🥰🥰🥰🥰 ben anama küsüm bugün küstüm daha haberi yok ama
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 Günlerdir seni arıyorum bacıkoo naptın ne ettin görüp sesini duyabildin mi nasıl gidiyor gebelik ben hala ayakları dik yat modundayım kanamalar durdu ama risk yüzünden iğne ve yatma devam 🥹