Elif_su4 Kızlar bugün doktorum d vitamini ve demir yazdı, 24 haftalık gebeyim ,eşimle tartıştık. İlaç kullanmama karşıymış, kullanmasam bir sorun olur mu,doktor kesildi başıma, akşamdan beri başımın etini yedi
Minnakpopus Elif_su4 söyleyin eşinize kendisi doğuracağında hiçbirşey kullanmasın !!! Hangi kafa bu ya hangi zamandan kalma ??? İçeriği temiz vitaminler olduktan sonra neden kullanılmasın.
xEndless Elif_su4 en basiti d vitamini almazsanız cocugun kemik yapısında sıkıntı olur bir postta okumuştum hamilelikte vitamin kullanmadı diye sıkıntı yasamıstı bırısı . İlk 12 hafta sizden besleniyor depolarınızı kullanıyor daha sonra muhakkak takviye lazım eşiniz doktordan iyi biliyor heralde sağlıklı bı cocuk ıstıyotsanız once sızın sağlıklı olmanız lazım eşiniz bu kafadan cıksın biran önce karışmasın
Deleted33000 Elif_su4 normal hayattayken yeterli alamıyoruz hele bide iki canliyiz ne kadar yicez ki hem bebegen hem bize yetecek vitaminler dinlemeyin siz için vitaminlerinizi
Ayfer_alkc Elif_su4 besinlerden aldığın vitaminin bir yere kadar yeterli olduğunu o yüzden ek olarak yazıldığını okumuştum bence danışmadan bırakmayın derim
Esila23 Elif_su4 bende kullanmak istemiyordum vitamin ilaçlarını doktoruma söyledim hani yediklerim ile alıyorum vitaminleri diye oda yeterli olmuyor dedi bu sebeple kullanmaya başladım
Asncn Esila23 bende hem ıstemıyordum hem alerjı yaptı bende ama sonradan içtim içmeme ragmen d vitaminim eksık
Elif_su4 Esila23 benim eşim geçen ay beraber hastaneye gittiğimizde ben eşimin beslenmesine çok dikkat ediyorum dedi ,doktor da öyleyse tamam kullanmayın dedi ,bu sefer de yazdı kullan dedi eşim çöpe atmis
mlkkk Elif_su4 kendi kıllanmasın sanki o hamile manyak, d vitamini her insanın hayatı boyunca kullanması gereken bişey kaldıki hamilelikte bebek bütün depolarını tüketiyor Şuan kullanmadığın d vitamini ilerde sende kemik erimesine sebep olur ileriyi boşver dersen hamileliğinde bebek depolarını tüketeceği için hamileliğinde de ciddi ağrılar halsizlikler yaşarsın o yüzden o çok bilmiş kocan kendi işine baksın karışmasın. Multivitaminlerini kan ilacını d vitaminini düzenli kullan.
Elfelf475 Elif_su4 sorar mısınız bir de merak ettim beyfendi nasıl doğum yapmak istiyormuş ay pardon yaptırmak
LadyX Borannnn herbokologun biri çıksın da binlerce yıllık tıp bilgi birikimine kafa tutup da aslında doktorlar yanlış biliyor ben ne dersem o olur desinler diye okumuş doktorlar 😂😂 ay neden bu kadar sinirlendim ben a aaaaa…. hayır böyle bir erkeği dinleyen kadın da normal değildir. Allah akıl fikir versin.
nevaneva Elif_su4 pardonda eşiniz doktormu acaba ne biliyorda kullandırmıyor. Günümüzde sağlıklı beslensek bile bebeğe yetecek kadar vitamin üretemiyoruz neredeyse mecbur vitamin kullanmak zorundayız bu hem anne hem bebek sağlığı için. D vitamini eksikliği hem erken doğuma hem düşüğe sebep oluyor. Demir kullanmamakta bebekte doğunca beyaz kan eksikliğine yani lösemiye kadar sevep oluyor çevremde kullanmayıp pişmanlık yaşayanlardan biliyorum. Pekmez tüketip demir ilacı tüketmedi bir tanıdığım doğal üründen yanaydı güya ama bebek doğdu hastaneye git gel bir türlü çocukta değer yükseltemediler lösemi riski taşıdı. Eşinizi dinlemeyin kullanın doktor verdiyse eğer
nevaneva Elif_su4 ayrıca demir d vit eksikliği magnezyum vs bunlar eksik olunca insan psikolojisi depresyona daha yatkın oluyor buda bebeğin ruh sağlığını etkiler anne güçlü olacakki bebekte sağlıklı olsun
Balbebek012 Elif_su4 ayy ciddi misin ya ne olur gizli olsa da iç içmezsen sıkıntısını çok çkersin o doktorlar boşuna okumadı sonuçta eşin doktordan iyi bilemez
2Princess1Mom Elif_su4 Eşiniz kaç yıl tıp okumuş acaba? Kullandıklarımız ilaç değil bebeğimiz ve bizim için gerekli vitaminler. Bunları yediklerimizden alacak olsaydık doktor kullanmamız gerektiğini söylemezdi.
Gamzeli_03 Elif_su4 canım benim oğlum yumurtayı çok sever d vitamini dışardan alır demiş eşin yumurta da var ama oğlumun değeri düşük çıktı günlük damla kullanıyorum şimdi demir de aynı şekilde takviye şart özellikle hamilelik döneminde eşin doktora güvenmiyor ise evde muayene yapsın gitme doktora 🤷🏻♀️😂
tecrubeliiannee Elif_su4 bu ilaç değil yalnız vitamin bebek sizin bütün vitaminlerinizi emiyor siz vitaminsiz kalıyorsunuz güçsüz bir hamilelik ve doğum geçirirsiniz size sorun doğar ayrıca bitkisel içerikli vitamin kullanabilirsiniz