Minyonannecik Devlet Hastanesi’ne gitsek nst alır mı 32 haftalığız ozeldeki doktor 34te gel dedi ama çok kasılmalarım oluyor
Zarifbblog Minyonannecik nst alır zaten 32 de başlıyor bebeğinde gelişimine göre. Alttan bakması için de çok erken daha bakmaz hatta bana ilk gebeliğimde hiç bakılmadı.
tecrubeliiannee Minyonannecik rahim agzi kısalıyor bakar ben 30 haftalık özele gittim kasılma ve baskı var dedim nst ye aldılar ama bisey çıkmadı
dhabibe_minik Minyonannecik ben devlete gidiyorum 27 haftalık iken kasılmalarım var demiştim alttan muayene etti erken doğum riski varmi diye çok şükür çıkmadı nst ye göndermedi
Minyonannecik Sedakrt devlette kan idrar veriyorum hep gitmisken kasılmaları söylemeyi düşündüm nst ye bakar belki diye
Minyonannecik Zarifbblog ufak bi kanama geçirdim 27 haftalıkken hem alttan baktı hem nst soktular idrar yolu enfeksiyonu yüzünden çıktı şimdi o yüzden tereddüt ettim
Minikkuzum00 tecrubeliiannee bende 35 haftadayım ikiz gebelik kasılma oluyor dünden beri gözlem altındayım. Nst çekiliyor ama sancı çıkmıyor hiç. Sabah çekildim 3 defa kasılma oldu karnım sertleşiyor belim ağrıyor nst de çıkmıyor. Sizde nasıl oldu.
Ayshababy Minyonannecik benim 30da kasılmam çok oldu nst ve çatı kontrolü etiller bi sorun olmuyor korkma ama ben Türkiye’de değilim belki orda bakmazlar
Zarifbblog Minyonannecik ayy benimde alttan muayne korkulu rüyam. İlk doğumumda o kadar zorlamıştım ki doktorumda hiç alttan muayene etmemişti bilmiyordum doğum anında valla sürekli alttan bakılınca korkulu rüyam oldı 😅😅
Minyonannecik Ayshababy ya çok can acıtıyor ben kendimi çok kasıyorum bilmiyorum korkum var hep bu yüzden
Minyonannecik Zarifbblog işte en korktuğum şeylerden biri panik atakliyim zaten normal doğum sürecini yönetemem gibi geliyor bayılıp kalırım 🥹
Zarifbblog Minyonannecik ya Allah’ım bir güç kuvvet veriyor o an ama tabi kimisi 2 saatte doğuruyor kimisi 2 gün. İnşallah en kılay en sağlıklı doğumu yaparız vakti zamanında 🤲🏻
hakkah24 Minyonannecik Müsait değilim alttan muayane istemiyorum diyin ben öyle diyince evrak imzalattılar muayane istemediğime dair sadece karından baktılar