Minikmucizemmm26 rumtekin Aminn insAllah Rabb’im tüm bekleyenlere kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻 galiba öyle kız bebekler daha minyon nadiren iri olan kız bebek var galiba 😊 sağlıklı olsunlar sağlıkla dünyaya gelsinlerde önemli olan o 🌸♥️
Tueoku fatmaanuurr22 ben tam 23 haftalıkken 600 gramdı canım ilk hamileliğim ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum ama doktor iyi diyor
Mevsim5 Gulserennnnnn ben de 16+5te gittiğimde 208gr dı. Bir hafta ileri demişti doktorum size de söyledi mi 😅
Esra-bg Handetb ben 33.haftamda gittim 1950 gram dı kilo almamış bebişim aslında yediklerime de dikkat ediyorum ama çok hareketliyim doktor yediklerini kendin yakıyorsun bebişe bişey kalmıyor dedi inşallah doğana kadar 2 buçuk kiloyu geçer 🥹
ileyyy 31 haftalık gittiğimde 1600 gr 41 cm di şuan 32+5 haftalığız ne durumdayız bilmiyorum ama minyon bir bebek olduğunu söyledi doktorumuz
Gulserennnnnn Mevsim5 yok canım biraz kanamama vardı onu konuşmak falan hiç aklıma gelmedi korkuyla şükür iyiz artık tekrar kontrole gittiğimde inşallah daha iyi geçer 🩷
queenanne1 Kubrraa52 erkek benimki boyu 49cm kilosu 2740 çıktı aynı gün gitmişiz doktor + - 400 gr oynayabiliyor dedi