Melek2102 Merhaba anneler, 10 haftalık hamileyim, hamileliğimin ilk haftalarında karnim baya büyümüştü son bir kaç gündür küçüldü gibi geldi bana.. İlk gebeliğim ve insan biraz olsun korkuyo. Aynı olayı yaşayanlar oldu mu?
Ozgektn Melek2102 ben 🙋🏻♀️ Koşa koşa doktora gittim 😂 gazım geçmiş yavrucuk dedi ultrasondan bakıp gönderdi 😂
esractn Melek2102 büyük ihtimal gazdan sebeptir o büyüme, şimdide geçmiştir haftanız küçük çünkü 😁 18 haftalık hamileyim ıkiz üstelik daha yeni cikiyo benim karnım 🤗
Yalinn8 Melek2102 canim ilk haftalar da dahil simdiki haftanda da bebekten karninin cikmasi mumkun diil zaten, siskinlik olsa bile gazdir ilk asamada, o gitmistir, bebisten sismesine biraz daha var zatenn😉
Nidda544 Melek2102 gazdır o geçmiştir benim 31 haftalık olduğum halde hala bir hafta büyüyor bi hafta kuculuyo
Melek2102 Ozgektn ay cok sükür 🙈 Insan ister istemez korkuyo Bide Ilk gebelik olunca kafasinda baya şeyler kuruyo 😂
Melek2102 esractn evet zayıf biriyim 6 haftalıkken belli olmaya basliyodu simdide az bir çıkıntı var sağlıklı olsunda istedigi zaman büyüsün göbisler 💞
Ozgektn Melek2102 seni çok iyi anlıyorum 😊 doktorum hep şey der sen iyiysen Bebişinde iyidir diye 😍 rabbime emanetler
Melek2102 Ozgektn orasi öyle Allahim korur diyorum ama insan az da olsa korkuyo.. Allah sağ Salim kucağımıza almayi nasip etsin ❤️
Melek2102 Yalinn8 yok bebek olup olmaması degil isterse 20. Haftada büyüsün karnim baya vardi birden küçülünce acaba birsey mi oldu diye insan korkuyo 🥺
Dderryaa Melek2102 o haftlarda bebek kasıkta oluyor gazdan dolayı şişkinlik oluyor korkma yani ben 17haftalığım yeni yeni büyümeye başladı🤗🤗
Yalinn8 Melek2102 anladim anladim,yok canim o gazin gitmis iste simdilikk korkma😉 hafif karin belirmeye baslayinca gece gunduz bile farkediyor bak goruceksin
Nidda544 Melek2102 annelik endişe en başından beri endiseleniyosun ben kaç kere belirtilerim azaldı diye gittim doktora aslında biraz rahat olmak lazım kanama ağrı olmadıkça genel de çok bişi olmuyor extra bu durum olmadıkça rahatlatmaya çalış kendini cnm
Zeynpatak Melek2102 gazdir o gaz . Simdi inmistir 😊 ben 14.haftamda karnim indi bulantim da bir anda kesildi diye aglayarak doktora gtmistim doktor yuzume bakti sadece hic birsey olmadigina eminim ama iciniz rahatlasin kalp atislarini duyalim hadi gel bakalim demisti 😅cok iyi anliyorm canim seni baslarda cok oluyo bu evham hali ama hareketlerini hissedince biraz rahatliyosn 😊
Melek2102 Zeynpatak Bu hormonlar Insan gercekten cok kötü durumlara sokuyo iki hafta önce Bende doktorumu arayip icimde kötü bi his var ultrasona gelebilirmiyim diye aradigimda doktorum icinde her kötü his oldugunda ultrason mu istiyosun demisti 🙈 napiyim ilk gebeligim korkuyorum 🥺
Sabireeray Melek2102 4.aya kadar karnın çıkmaz canım karninin şişmesi tamamen gazdan mercimek kadar şimdilik 😘
Zeynpatak Melek2102 aynen camm benimde ilk . Evde ultason cihazi olsa da hep baksam bebegime diyodm bazen 😅hareketlerni hissetmeye baslayinca rahatlyosun ama biraz 😊
ayaniz Melek2102 10 haftalıkken büyümezki gaz olmustur korkmayn🤗 bazen sabahları inik gelir gece bi bakarsınız kocaman olur.. onlar hep gazdan😂