Ztkn2 Oznurozkatarr merhaba nasılsın canım nasıl gidiyor heyecanlı mısın test günümüz yaklaşıyor bir değişim var mı ben çok heyecanlıyım bu sıralar çevrem ve ben dahil hep rüyalar görüyorum pozitif oluyor inşallah gerçektir
Oznurozkatarr Ztkn2 iyi canım sen nasılsın, ben bugün gene test için gidicem doktorum bu şekilde 15 ine kadar bir gün gidip gelmemi uygun gördü artış açısından
Ztkn2 Oznurozkatarr bende iyiyim elhamdülillah 💓 hadi inşallah güzel yükselmiştir inşallah bir sorun yoktur canım bana da dua eder misin yarın pozitif almamız için🥹🌿
Ztkn2 Oznurozkatarr maşallah canım iki katına artması gerekti seninki 4 katına çıkmış maşallah tramsfer ikiz olduysa ikiz tutmuştur bence 🥹😍🥰😘
Ztkn2 Oznurozkatarr zaten doktorlar her gün değil iki günde bir istiyorlar 2 günde 2 katına çıkması normal 🩷
Ztkn2 Zeyomeroglu bendeki heyecanı hiç sorma 🥹 hem korku hem heyecan her duyguyu yaşıyorum . Rabbim bana ve benim gibi olanlara hepimize oldu sevincini yaşatsın o mucizeye bizde tanık olalım 😍🥰 Buraya da post açarım inşallah negatifle olmaz dönüşüm pozitifle olur🥳
Zeyomeroglu Ztkn2 ay çok üzüldüm hayırlısı olsun allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur betan kaç çıktı