Ask45 G12s_18 sonuna kadar umutlarımız yeşertmeye çalışıyoruz hep canım inşallah olacak 🤍🤍 tabiki bunları denerken normal hayatımıza devam edeceğiz en altın kural
Esraresit Meral_63 kesinlikle öyle herkes kendine ne iyi geliyosa onu yapsın sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ask45 Esraresit benimde ihtiyacım var valla canım arada nir enfeksiyon mantar oluyorum şu sıralar iyi ama en azından içimi temizler
irmm388_ Adetim çok düzensiz yumurtlama günümü nasıl anlayabilirim kızlar ama yumurtlama gününden önce de gebe kalanlar var bence
Ask45 irmm388_ iki kere yumurtladıkları için olabilirmiş öyle istisnalar canım. Adet gününü bilmiyorsan bir sonraki yakın adet tarihine kadar bi dolu bi boş yapman bence
Ask45 irmm388_ ben yumurtlama gününü yogunlaşan akıntımdan anlıyorum mesela bide yumurtam batıyor hangi taraftaysa sıra
Ask45 Yumurtlamadan sonra yapacak bi aktivitem olmadıgı için 2 gün önceden evi dağınık bırakıyorum yumurtlamadan sonra döllenme süreci oluyor ya aklımı oraya vermeyi ev işiyle ugrasayım bari diyerekten akşama kadar zaman geçirmeye çalışıyorum 😂😂
Ask45 arven000 napiim başka yapcak bişey bulamıyorum orayı burayı toplayıp düzenleyip derken anlamıyorsun bile bişey😂
arven000 Ask45 ben de bu ay maxijuno eşime maxigo kendim de d vit ayrıca içiyorum. Avokado,havuç,ceviz üçlüsü en sevdiğim zaten aylrdır. :) bir de kendimi sıkmayacağım.. inş yani