hakkah24 Ask45 avokado muz ceviz ya da peynir karışımı iyi oluyor gerçekten hamilelikten önce doktorum önermişti avokadoyu ve bir ya da iki ay sonra etkisini gösterdi ama o kadar yiyince midem bulandı hamileyken çok nadir yedim😅
Theaydins Ask45 soğan kürünü yapamam hem midem almıyor hem de polikistik över var kist yaptığını okumuştum riske atamam ama diğerleri denensinn🥰
Esraresit Meral_63 canım ben ilk gebeliğimde içmiştim soğan kürünü adetimden ¾ gün sonra yaptım sonraki ay hamile kalmıştım soğan kürü rahmini temizliyo enfeksiyonu felan
Ask45 Esraresit evet canım herkeste hamile kalıyor yaa inşallah bizimde güzel sonuclanır 5 gün falan yapsam yeter bence
Meral_63 Esraresit her insan da bir olmuyor işte bu sefer iyi edelim derken daha kötü olursa oda var evdeki bulgurdan olmayalım 😂
Ask45 Esraresit benimde ihtiyacım var valla canım arada nir enfeksiyon mantar oluyorum şu sıralar iyi ama en azından içimi temizler
G12s_18 Ask45 Kızlar tek çözüm kafaya takmamaniz bu şekilde çok stres olursunuz inşallah hepiniz güzel haberler alirsiniz
Ask45 G12s_18 sonuna kadar umutlarımız yeşertmeye çalışıyoruz hep canım inşallah olacak 🤍🤍 tabiki bunları denerken normal hayatımıza devam edeceğiz en altın kural
Ask45 MUZ - İLİŞKİDEN ÖNCE BİTTER ÇİKOLATA- HAFTA 1 YADA 2( BALIIIIKK ) ETKİLİYMİŞ YUMURTA GELİŞİMİNDE 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Esraresit Meral_63 kesinlikle öyle herkes kendine ne iyi geliyosa onu yapsın sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻