Mrvsmt2502 Elif_2393 vallahi o gittiğimde de çok çıkmamıştı ağda geç çıkartıyor şuan 37 haftalığım yine çok çıkmadı ama uzadı diye aldırmak zorunda kalıyorum yoksa doğum akadar beklerim 😃 doğumdan sonra büyük kolaylık oluyor kanama olunca nemli ortamda çok hızlı uzuyorlar ama ağda ile alınınca geç çıkıyor yinede
1Prensess O an sancıdan o akla bile gelmiyor ki ayrıca doktorlar ve ebeler çok önemsemiyorlar, siz elinizden geleni yapın artık olduğu kadar. Ben de jilet kullandım son ana kadar yapacak bir şey yok, orada önemli olan bebeğin ve annenin sağ salim cikması
Ebru_ebru Elif_2393 Ağda yapıyordum ama karnımdan dolayı birkaç defadır jilet yaptım bende 35+5 olduk kuaföre gitmeye de çekiniyorum nasıl yapacağım inanın bende düşünüyorum 🤦🏼♀️
Elif_2393 hakkah24 onu düşündüm bende yaa bu ay alıcam ondan 1 tane başlık uzun süre idare ediyor mu acaba
hakkah24 Elif_2393 Baya uzun süre ediyor ben linktekini kullanıyorum memnunum üç başlıklı hem hamilelik boyunca sana fazla bile gelir o başlıklar alırken asla kanatma riski yok duşta ya da aynanın karşısına geçip hunharca alıyorum 🤣 diğer venüsleri denemedim hiç bundan memnun olduğum için. https://ty.gl/ijxpgx07tkglw
hakkah24 Elif_2393 yok çok zorlarsınız belki kaşıntı yapar benim çok nadir olmuştur diğer jiletlerle kıyaslanamaz çok lüks kalıyor yanında😅
Vildan8891 Elif_2393 zararı olacağını sanmıyorum ben oğlumda gittim 2 gün sonra da doğuma gittim bir zararı olmadı şuan da 32 haftayım agdaya devam rahatlık çünkü 2 3 haftada bir olabilir bu haftadan sonra zaten o kadar uzamaz az olsada bı sakıncası olmaz
Elif_2393 Vildan8891 bende polikistik olduğu için yoğun bir kıllanmam var ve çok sık çıkıyor gebelikte yüzüme ağda yapıyorum 5 6 gün sonra çıkıyor bikini de öyle olur diye korkuyorum
asenat-63 Elif_2393 sezeryen oldum doğumdan 1 hafta önce ağda yaptım ve bı sorun yaşamadım lohusalıktada yardımcı oluyor kendinizi toparlayana kadar çok fazla uzamaz