Annekuzusu06666 Kikiriki işte bak mesela ben geçen hafta pazartesi gittim bu haftada cumartesi gidicem yani 8 gün olmuş olacak
Kikiriki Annekuzusu06666 canım valla bende 3 ünde gittim bugün yine gitcem kontrole hareketlerini hissedene kadar içimden vesveseler gitmiyor Allah içimize ferahlık versin😭
Annekuzusu06666 ysee evet aynen varya sanki böyle kasıklarını bıçakla kesiyolar anlık 2 dakika anca sürüyodur belki
ysee Annekuzusu06666 evet malesef öyle oda işte ansızın olunca sıkışmadan kaynaklı yapabilecek bişey yok. Kasıkları karnı olabildiğince elle desteklemek gerekiyor
Sdnrymnklc Annekuzusu06666 progestranı agızdan alıyodum baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yptıgı için brktık Duphoston artı igne dewam suan 2 aylık igne yazdı
Annekuzusu06666 Sdnrymnklc kaç haftaydın sen canım iğnen ne bide niye verdiki iğneyi bende kullanıyorum progesteron iğne fitil de
Krystal Annekuzusu06666 Sadece yatarken hapşırma gelirse o zaman ağrı oluyor bende. Onun dışında hiç olmadı..
Annekuzusu06666 Kikiriki hay maşallah bende öyleyim Rabbim içimizi rahatlatsın da bana şimdi cumartesi bile çok geliyor
ppmerlina 5 haftalık gebeyim, hamile kaldığımı hissettiğim ilk günden beri hapşurduğum anda içimden bir şey fırlayacakmış gibi hissediyorum anlık acı giriyor 😅
Kikiriki Annekuzusu06666 gittim geldim çok şükür her şey yolunda biraz kendimi dinlemeye ara vermem lazım çok sık ultrasona giriyorum diye korkuyorum zararı yoktur di mi
Annekuzusu06666 Sdnrymnklc yaa dikkat et kuzum benimde kanama oldu ama kanama alanı faln yoktu da plesenta rahim ağzını yarı kapamış o yüzden olmuş
Sdnrymnklc Annekuzusu06666 yatışla gcirioz günlerimizi bnde kanama alanı var o kdr knamam oldu halen var bebiş büyüdükçe azalırlarmıs ama bebişi büyütmek mesele
Annekuzusu06666 Sdnrymnklc bende genelde yatıyorum oturuyorum yani başka bişi yok doktordan doktora iğneden iğneye o kadar