Annekuzusu06666 Sizde de varmı normal bi durummu hapşurunca varya sanki bebek çıkacak gibi hissediyorum resmen
Kikiriki Annekuzusu06666 eğer yatarken hapşırma olursa oluyor onu. Dışında olmuyor bende. Bu arada karnınız çıkmaya başladı mı ne gibi belirtilerniz var bu haftada
Talentedmom Annekuzusu06666 ay o bende de oluyor öksürünce de oluyor bazen bıçak sağlanıyor sanki kasığıma
Annekuzusu06666 Kikiriki biraz ortaya toplandı kuzum karnım evet yatarken hapşurunca oluyo genelde anlık belirtilerimde aşırı akıntı var rahim sızısı oluyor kasık bel ağrısı sizinki kaç hafta
Kikiriki Annekuzusu06666 benimde 13+6 bende de bel sırt ağrısı var akıntım duruldu son 2 gündür kasık ağrılarım ⅔ gün önce yoğundu o da duruldu açıkçası acaba bir şey mi oldu diye düşünüyorum 🥺
Sdnrymnklc Annekuzusu06666 13 hafta oldum bnmde akıntım cok rengi ne acaba beyaz akntı mı bnmde akntım cok ve idrar istegi acayip
Annekuzusu06666 Kikiriki yok kuzum inşallah iyidir aramızda bir gün var zaten de bende de kasık bel ağrısı oluyo bende tam tersi ağrılardan korkuyorum bide ben panik oluyorum 10 günde bir gidiyorum kontrole
Parinas Annekuzusu06666 yatarken denk gelirse oluyor o anlık bıçak saplanıyor sanki. O his gelince hemen doğruluyorum o zaman problem olmuyor. Ayaktaysam da karın kaslarımı sıkıyorum. Kaslar salıkken hapşırıp öksürünce oluyor gibi geliyor bana
Sdnrymnklc Annekuzusu06666 bndede akıntı var bazen beyaz bazen damla damla igneleeden sonra arttı progestran ignesi
Kikiriki Annekuzusu06666 bende öyleyim zaten 10 günden uzun girmediğim olmadı sürekli hastanedeyim 😬🙈
Annekuzusu06666 Sdnrymnklc bende hem iğne hem fitil olarak alıyorum iğnede ikinci kutum bitti fitil de günde iki yada üç tane alıyorum dediğin gibi bunlardan sonra dahada arttı
Annekuzusu06666 Kikiriki işte bak mesela ben geçen hafta pazartesi gittim bu haftada cumartesi gidicem yani 8 gün olmuş olacak
ysee Annekuzusu06666 22.haftamdayım bazen ansızın öksürdüğümde ya da hapşurduğumda hala kasıklarıma acı girer özellikle yatış pozisyonunda oluyorsam eyvahhh 😀 normal olabilir demişti doktorum.
Annekuzusu06666 ysee evet aynen varya sanki böyle kasıklarını bıçakla kesiyolar anlık 2 dakika anca sürüyodur belki
Sdnrymnklc Annekuzusu06666 progestranı agızdan alıyodum baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yptıgı için brktık Duphoston artı igne dewam suan 2 aylık igne yazdı