Aselyusra ikincibezelyeayak 8 haftada var kesem fasülye gibi ama oğlumda yuvarlaktı o yüzden çok inanmıyorum kese şekline
ikincibezelyeayak Aselyusra Yoo kese şekli zaten belirlemiyor, Ramzi den bahsediyorum ben yüksek oranda tutuyor . Bebeğin kese içindeki konumuna göre solda ise kız sağ da ise erkek. 7 den sonra bakılmıyor çünkü bebek 8 de hareketdigi için belirlenemiyor . Bende tuttu oğlum sağda kız soldaydı
Nilayy95 Aselyusra evet erkek sağda. Bulantılarım geçer diye umut ediyorum ama sanırım 9 ay devam edecek
Rukiyeinci94 Aselyusra bende sizin gibiyim.Oğlumda yaşadığım bulantı bile değilmiş ama bunda resmen ten rengim ruh gibi.Hamile değilsem bile hastaymışım gibi duruyor.Kendimi yönelendirmek istemiyorum ama bende bunda daha fazla bulantı ve çöküş yaşıyorum bide çok erken başladı bu durum.Rabbim sağlıklısını versin ama gönlümden tabi bir kız geçiyor yinede.
Ilosumm Aselyusra siz böyle söyleyince düşündüm evet ilk cocugum kız ve beta çok yüksek öğrendim gebeliğimi. şimdi erkek bebeğe hamileyim aynı sürede beta çok düşük öğrendim ve çok yavaş ilerledi. Artık döllenme ile alakası var mı bilemiyorum ama sizin yazdığınıza istinaden dedim
ipekveatlas Aselyusra Aylaa123 12. haftamda birden tüm suyum geldi kızlar:( bebeğimin kalbi hala atıyo bekliyolar çünkü en fazla 1 hafta dayanabilirmiş
ipekveatlas Aylaa123 Aselyusra su yenilenmiyo haftası çok küçük olduğu için maalesef hic bisey de yapılamıyo kanımda cok yüksek bi enfeksiyon cıkmıs onun icin tedavi görüyorum sadece..nereye kadar dayanacak bebeğim bilmiyoruz max bir hafta verdiler imza atıp gebeliği sonlandırabilirsiniz dediler hic bi yaşama ihtimali olmadığı icin ama kabul etmedim edemedim bilmiyorum doğru mu yapıyorum
Hizliveofkeli İlk gebeliğimde artış 2,5 kattı ve oğlum oldu. Bunda 3,5-4 kat arttı. Kız çıkarsa buraya gelip yazacağım 😂
Sedannurrr Aselyusra olabilir oğlumu ilk öğrendiğimde beta 1000di 4 hafyalık şuanki gebeliğimde 4 haftalık betam 3000 küsür çıktı cinsiyeti henüz bilmiyorum inşallah kız olur hayırlısıyla
Aselyusra ikincibezelyeayak ramzi bebeğin konumuna değil plasentanın konumuna göre bakılan bir teori yalnız. Plasenta da bebekle aynı konumda olmayabiliyor
ikincibezelyeayak Aselyusra Plesanta ile bebek 6 7. Haftada aynı konumdadır daha plestanda yeni olusurken . Yolk sac dan sonra ki aşama yani. Hemşeriyim hakimim konuya . Siz Ramzi teorisini tekrar araştırın
Aselyusra ikincibezelyeayak ben bir doktordan dinlemiştim de bebeğin yanında parlak olarak gözükür ama görünmesi zordur bebeğin konumu değil plasentanın konumu diyordu ondan dedim ben. Detaylı bilgim yok
ikincibezelyeayak Aselyusra Plesenta hücrelerinden bahsediyor oda 6 7 de bebek minik şekilde neredeyse orada oluyor yapıştığı yer zaten. İleriki haftalar da dediğiniz gibi belirlenmesi çok zor bebek büyüdükçe. O yüzden ondan sonrada 10 12 haftada nub a göre bakıyorlar
Hasret18ayaz Aselyusra bende tutmadı oğlumu 21 gün gecikmede 7.39 ile öğrendim 2 günde 2 katından bir tık fazla artıyordu kızımı neredeyse adet gününde 127 ile öğrendim 2 günde 2 kat bile artmıyor du çok çok az artıyordu betam