1sen1ben1debebek minikkurabiyelerinannesi tutar inş dermişim ahahahah Allah gönlüne göre versin inşallah canım sağlıkla al kucağına haber ver bana da belli oluncaaa
2boysmother Htc_2025 benim kesemde aynı o şekildeydi. Şuan 12 haftayız ama fasulye şeklinde. Sizinde değişmiymiydi
Htc_2025 2boysmother tabi değişiyor haftası büyüdükçe kese şekli değişiyor o yüzden bu teoride 6ile 7 haftaliga bakılıyor ni normalde ben öyle tahmin yapan biri değilim arkadaş sorduğu için benim bebekte sağda olduğu için söyledim tahmin sadece benimki
1sen1ben1debebek Zelis45 bende tuttu ve ayrıca %100 diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum ve AYRICA 20. Haftaya kadar bile net bişey demeyen doktorlar varken burda kimse kimseden kesin sonuç bekleyemez adı üstünde bu postta TAHMİN istenmiş teşekkür ederim 🥰☺️
1sen1ben1debebek Zelis45 yani sizde tahmin istemişsiniz sonra kalkıp burada tahminde bulunuyorsunuz ben tahminlerimi o kişiye göre neye göre baktığımı açıklıyorum siz net bi şekilde çat çat çat kız ya da erkek diyorsunuz siz neye göre bakıyorsunuz peki merak ettim🙃
Zelis45 1sen1ben1debebek bazı bilgilere göre yorum yaptım ayrıca hiç birşey %100 sonuç vermez doktorlar bile yanılıyor biz sadece tahminde bulunuyoruz ve ayrıca size sadece yanlış olduğunu söyledim ben ve çevremdeki herşey Çin takvimine bakti hepsi yanlış çıktı başka bişey demedim Çin takvimi yerine maya takvimine de bakabilirsiniz
Zelis45 1sen1ben1debebek çat çat kız erkek demedim adı üstünde tahmin yazılmış hisler ve tahmin sadece ne diyebiliriz ki
1sen1ben1debebek Zelis45 o zaman sizi etiketledikleri fotoğraflara yorum yaparsınız beni etiketleyenler bilenler bilir doğrunuza yanlışınıza ihtiyacım yok🙃Maya takvimine göre siz yorum yaparsınız ben ultrasona göre yorum yapmayı tercih ediyorum iyi akşamlar
Zelis45 minikkurabiyelerinannesi erkek biz bilemeyiz sonuçta doktor değiliz ben sadece çevremde yaptığım bildiğim şeylere göre bakıyorum