Zelis45 minikkurabiyelerinannesi erkek biz bilemeyiz sonuçta doktor değiliz ben sadece çevremde yaptığım bildiğim şeylere göre bakıyorum
minikkurabiyelerinannesi 1sen1ben1debebek Ağzındsn bal damlıyor bacım 😂🌸🤲🏻💖 Allahım sağlıkla sıhhatle Saliha bir kız evlat nasip etsin çok sevinirim 😃😃 tahminleriniz genelde tutuyor mu ? 😂😂
1sen1ben1debebek kubos_ foruma ilk girdiğinizde sol üstte 3 çizgiye tıklayın resim yükleye basın sonra kopyala yazıcak Ordan kopyalayıp yapıştırın
Htc_2025 Sum994399 canım doktordan çıktık kızım olacak Allah’ın izniyle sanada gönlünden ne istiyorsan onu nasip etsin Allah
Sum994399 Htc_2025 Çok sevindim adınıza hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah Allah razı olsun. Ultrason resimlerimiz aynı mı 😅
2boysmother Htc_2025 benim kesemde aynı o şekildeydi. Şuan 12 haftayız ama fasulye şeklinde. Sizinde değişmiymiydi
1sen1ben1debebek minikkurabiyelerinannesi tutar inş dermişim ahahahah Allah gönlüne göre versin inşallah canım sağlıkla al kucağına haber ver bana da belli oluncaaa
eylulll01 Tahmin de bulunur musunuz kızlar 🤭 https://mutluresim.com/image/71041eab-41cf-47be-8eef-9cef04d2dd92.19y0SP.