ozgeserin Edizhr ben normalde araştırmada mine hanıma takipliyim ama devlete geçtiğinden beri hasan hocayada gidiyorum onun tecrübesine güveniyorum
Edizhr ozgeserin ya ben bir kere gittim o hasan hocaya beni vajinal elle muayene etti şimdi soylemiyeyim dedim ama çok şaşırdım hatta senin zarın duruyo dedi dur bakayım bida hakikaten duruyo kızsın sen falan diye bana gülmüştü bir daha adım atmadım ona
ozgeserin Edizhr alla alla çok garip alttan elle muayene edipte zarının durduğunu söylemesi garip. Bazen gariplik yapıyor çok bilmişlik falan yapıyor ama şuan devlette ki en tecrübeli ve en iyi doktor o. Metin diye bi doktor var ona da iyi diyorlar
Edizhr ozgeserin ay bilmiyorum bayada iyi kontrol etti yani ben o şokla neye uğradığımi şaşırdım siz napiyosunuz diyerek masadan kalkmadigima pişman oldum fazlası ile ukela
ozgeserin Edizhr bazen garip oluyor gerçekten başka hiçbir doktoru beğenmiyor başkalarının uyguladığı tedaviye hep bi laf söylüyor benimde kızdığım nokta çokta işte yılların tecrübesi var hasan hoca da
Edizhr Gul1402 artık birine karar verip gideceğim ayda mi çağırıyorlar yoksa 2 haftaya bir mi 17 haftalığım oraya gidene kadar 22 falan olurum
Cerennn1 Cevdet dogu, mehmet zahran, metin demirturk, İsmail teker, hasan sahiner ,ayse yalcinkaya hic sevemedim bunlari denk getirebilirseniz ozlem gul en iyisi
ozgeserin Edizhr bana kalırsa araştırmaya git canım orası devlete göre çok çok iyi alabiliyorsan prof veya doç olan doktorlara ama gücüm yetmez dersen asistanları bile devletteki doktorlardan daha iyi
aysegul_yayla Edizhr Cevdet Doğudan asla memnun kalmadım hiçbir şekilde bilgilendirici değildi Hasan Şahiner idare eder ama ondan da çok memnun kalmadım yine de Zekiye hoca gayet ilgiliydi memnun kaldım ilk basta çok resmi duruyordu soru sordukca falan gayet samimi davrandı demir eksikliğim için serum takviyesi yaptı diğerleri sadece ilaçlarını al düzenli kullan vs diyip geçiyordu
Edizhr aysegul_yayla ya insan biraz da kırılgan oluyo ya hamile iken çok da aman aman ilgi beklemiyoruz zaten laf söylemesinler azarlamasinlar ne yapmamız gerekiyor Bilgi versin bebekle ilgili rahatlatıcı akıcı konussun insallah yani yeter Allah’ın izniyle kimisi ters ters bakmalar birşey soruyon ağzından cimbizla laf aliyon falan
ozgeserin Edizhr bide yeni bi doktor başlayacak o gün hasan hocanın yanında gördüm oda çok iyi bi doktora benziyor bilmiyorum adı varmı şuan randevu da bak ona da alabilirsin. Ama ben sana ısrarla devlete gideceksen hasan hoca en iyisi diyorum
Edizhr ozgeserin yok parasal değil ozelede gidiyorum da ama 2. Doğum devlette oldu 1. Fuarda fuar o kadar vasatti ki devlet o kadar rahat temiz güzeldi ki aşırı memnun kaldım valla