1Anneadayiiii evlat_nimeti Bende çatlıyorum her kontrolde ama nazlı bizim oğlan 😂 yüz görümlülüğü istiyo galiba 😂 nasıl bişey çıkacak bakalım 😂
azra52 21 haftalık ve hiç hareket ederken denk gelemedik bizde 😁 uykucu bebeklerimiz sağlıcakla gelsinler ❤️
evlat_nimeti azra52 kiz bir onceki bebegimde doktor oksur diyordu azcik oksurmeye cocuk hoppaaa horona basliyordu ne bileyim bu da oyle olacak sandim 😅😂 yazik ilk bebegim yasamadi, Allah saglikli omur versin de varsin oynamasin ❤️😍
evlat_nimeti cerengeredeli cinsiyeti gösteriverdi bizimki 😅 yuzu gozu kapali bacaklar acik 😂😂 2 hafta sonra cinsiyet icin tekrar gitcem bu sefer bitter çikolata kahvee hazirlikli gitcem artik 😂
evlat_nimeti Accountant halbuki ben aksam erken yatarim sabah cin gibiyimdir 😅 nerde bu bebislerin biyolojik saati uyaniin uykuculaaar 😂
Accountant evlat_nimeti sadece eli ağzı oynuyor eli yumruk genelde cinsiyeti bile göstermiyor arkası dönük yatıyor her gittiğimde 😀
beyzaakartal evlat_nimeti eşimde bende çok uykucuyuz biz ona yorduk inşallah bebeğimiz de bize çeker hep birlikte uyuruz 😅