Girlmama Ceydaaas1 ozele gidiyordum yeni fogum yaptim doktorum yaptirma dedi bana bend eyaptirmadim bir sorun da olmadi
Brcu145366 Ayshababy şekerınız düşükse düşüktür yüksekse yüksektir 12 saatlık bi açlıkta bakılıyor.yüksek ama kanda düşük çıktı dıye bişey yok sağlık ocagındakı kanda bile aynı çıktı benım
Symstf Brcu145366 malesef bu doğru değil ani düşüşler ani yükselişler olabiliyor bunu 12 saat aç da kalsanız malesef testte göremezsiniz. Aç karnına normal olabilir ama tok karnına bir anda 200 lere çıkabiliyor.
patulii Ceydaaas1 benim ilk gebeliğimde gebelik şekerim vardı yükleme sonucu ile öğrenmiştik, şimdiki gebeliğimde yükleme yapmamıza gerek yok dedi takipli doktorum, evde kendin ölçersin ven sana söyleyecem dedi, sizin doktorunuz da bi garip geldi açıkçası
Ceydaaas1 Happyka bunu deseydim beni muayne masasından kaldrrdi heralde hiç birşey demedigim halde adam beni yerden yere vurdu 😬
Ceydaaas1 Happyka benimde içimden geçen buydu ama bunu söylemeden fırçaladı insanlar önce red ediyor ilerde bebekte sıkıntı çıkarsa pişman oluyor sonra yaptirsaydim diye dedi
Esrackc Ceydaaas1 bu kibirli boş insanlar neden bu kadar egolu ya gitme ona başka doktor mu kalmadı terbiyesiz hadsiz
Symstf Kudenova çok teşekkür ederim. Umarım sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Bebeğin gelişimi çok şükür ki şuan normal kilosu ve diğer ölçümleri haftasıyla uyumlu.
Symstf Kudenova benim de sabah hep 100 üstü çıkıyor ama gece ölçümlerime bakınca normal. İnsülini çoğaltıyorlar ama bu sefer gece şekerim düşüyor sabah yine 100 üstü.