Mehtapsato Yalinn8 cemre vermeyin derim cemrenin birden cok anlami var ben verdim arastirmadan asiri derece huysuz oluyo ve anlamlarin dan biri de cehennemde ates parcasi anlaminda ve inanin insan isminin anlamini tasirmis cemrenin anlami her turlu ates oluyo
Mineyasar Reina vallahi ben eşimin dedesinin adını koydum ama severdim rahmetliyi Reina aşıya nezaman gidiyorsunuz kız kilo aldımı senle aynı doğum yaptık aynı şeyleri yaşadık ondan soruyorum yanlış anlama
Burcuxyz Reina kesinlikle ya bende istemiyorum gönülsüzüm çok ama eşime bunu anlatamıyorum dedesini çok seviyordu onu yaşatmak istiyor bende hiç sevmiyorum o ismi ne yapcam bilmiyorum birde çocuğumuz erkek olursa sen koy adını diye sözüm var 😢
Gamze88 FeyzaEylul kızımın adı Yağmur Peri 🥰ben cok severek koymuştum belki fikir olur 🙈bende erkek ismi bulamıyorum 😅
Reina Mineyasar estagfurullah kuzum ne yanlış anlaması. Kızım yarın 1 aylık olacak ❤️ Pazartesi aşıya götürcem. 2960 la taburcu olduk vala bende merak ediyorum ne kadar kilo aldığını
Beyzagzn Reina aynen oyle modern isim adi altinda konuluyo sanirim ama hos degil :) bende biktim cogundan ayse fatma gibi oldular her yerde biiiir suru :)
Gulsahhatuun FeyzaEylul Ben daha ne olacak cinsiyeti bilmiyorum 🙈 Ama kızım olursa Kumsal istiyorum . Aslında Eylül denildiğinde akla ilk yağmur gelir 🦄
Reina Burcuxyz ismini koyunca hortluyorlar mı. Töbe est. Bizimkilerde asla istemez, kaderi de huyuda benzemesin diye
Hnfeshnn FeyzaEylul ben ilk kızım olacak sanıyordum doktor öyle demişti bi kaç isim bulmuştum Arya derin Alya derin Lavin Laren
Burcuxyz Reina hiç öyle düşünmemiştim bende istemiyorum tanımazdım bile dedesini 🥴 inş kızım olur bari bu kaostan kurtulurum tabi allahım hayırlı olanı nasip etsin sağlıklı olsun kız erkek bakacağız artık