FeyzaEylul Kızlar merhaba 🤗 21 aylık bir kızım var ismi Elif Eylül. 24 haftalık hamileyim ikinci kızımız geliyor Allah’ın izniyle. Ama isim konusunda çok zorlanıyoruz. İlla uyumlu olsun demiyoruz çokta kullanılmayan bir isim arıyoruz. Önerileriniz beni çok mutlu eder bekliyorum 😊
Merveoz FeyzaEylul bizde cok kararsız kaldık düşündüğümüz isimler elis , liya, arsu,mila, yazel ama kararımız hep değişti kızımızın adını ayza koycaz ay gibi güzel kız demek 👼🏻😊❤️🌙
Heyzil FeyzaEylul benim ismim hazel kızımı da Umay koyacağım hatta şimdi bir dizimi. Çıkmış orda varmış. Annem ben ilk söylediğimde tepkilşydi şimdi alışmış. Ama diziyi merak ettim doğrusu 😁
eypo Heyzil umay çocukları ve hayvanları koruyup kollayan tanrıça demekmiş bende beğeniyodum ama bir insana tanrıça anlamı taşıyan bir isim vermek ne kadar doğru bilemedim
FeyzaEylul Heyzil aslında evlenmeden öncede hazel ismi vardı aklımda ilk kızıma nasip olmadı. Şimdi yakın bir arkadaşım koydu kaptırdım diyebilirim 😊
Mehtapsato Yalinn8 cemre vermeyin derim cemrenin birden cok anlami var ben verdim arastirmadan asiri derece huysuz oluyo ve anlamlarin dan biri de cehennemde ates parcasi anlaminda ve inanin insan isminin anlamini tasirmis cemrenin anlami her turlu ates oluyo
FeyzaEylul Yenianne7 Mihrimah o kadar çok aklımı kurcalıyor ki anlatamam. Anlamı söylemi çok güzel fakat ileride kızıma sıkıntı olur mu diye düşünüyorum okul hayatında falan 🤔
Yenianne7 FeyzaEylul Kulağa hoş gelen naif bir isim bence.. Anlamı da çok güzel yuvamıza ay ve güneş gibi doğsun miniğim 🏠💞 Okul hayatında bir sorun olacağını düşünmüyorum canım sonuçta zor bir isim değil alışınca hele 🖤
Burcuxyz 6 haftalık hamileyim ilk olacak kız olursa aden, lilya, mila isimleri olabilir. Erkek olursa Halil Safa dede isimleri 🥴
Zulall Benim ismim Zülal ismim diye söylemiyorum ama ben çok seviyorum beğeniyorum ve hala çok nadir kullanılan bir isim benim de kızım olacak inşallah kocama diyorum adına zülal koyalım diye 😂 Öyle bir imkanım olsa gerçekten koyardım ama bizde ipek ismine karar verdik yanına ikinci bi isim arıyorum aslında ipek eflal koyacaktık ama eflalin anlamı çok kötü o yüzden vazgeçtik 🙄
Beyzagzn Ben zeynep begum dusunuyorum begum kadin hukumdar saygı duyulan kadin demek.. Mila miray duru asel vb isimler belediye dagitmis gibi cogaldi birde isim anlamini tasir cocuk dikkat etmek gerek :)
sh_gll11 Beyzagzn Bence zeynep ismini koyma yanlış anlamayın ama zeynepler çok fena oluyor bence daha güzel bir isim koy bebeğine 😊