melikedelibas Kızlar ilk doğumum özelde oldu normalle basladı iri bebek oldugu icin sıkıştı ve 9 cm acilmayla sezeryana alındım bilmem belki zorlasalardı dogardı ama riske atmak istemediler heralde neyse simdi ikinciye hamileyim daha 9 haftalık ama Allah nasip eder dogarsa sehir hastanesi diye niyetlenmiştim ama esimle konustum ozeldede yapabilirsin problem yok dedi normal olsa hic dusunmeden zaten devlete giderim ama sezeryan oldugu icin bi tık korkuyorum aranizda sehir hastanesinde sezeryan dogum yapmis olan var mi yani surec nasil isliyor ? Bir yanimda diyor ki ozele vercegin parayla cocuklarina ozel saglik sigortasi yaptir. Yani korkumda devlet hastaneleri sezeryanlara pek sicak bakmiyor doguranlarada o yuzden biraz uzun oldu kusura bakmayinn 🌸🌸
zynpknt melikedelibas her yerdeki şehir hastanesi farklı doktorlarda iş bitiyor biraz da ama ben durum olursa 2.de de özele gitmek istiyorum ilerde abimde özele gitmişsin bende niye gitmedin demesin çocuk diye😂
AnayimBenAna_ melikedelibas sağlıkla al kucağına 🌸 ben doğum konusunda özel taraftarıyım. İlk doğumum medicabilde olmuştu ikinci pembe mavide oldu. İkisindende çok memnun kaldım. Şehir hastanesiyle ilgili sezaryen için özellikle çevremde çok kötü şeyler duydum o yüzden ben güvenip gidemedim açıkçası.
Daisyy000 melikedelibas Durumum var. Ama ona rağmen özele güvenmediğim için devlette doğum yaptım. Nasip olursa kardeş düşünüyoruz tekrar hamilelik olursa yine devlette yapacağım. Heleki yenidogan cetesi durumları vs .ben artık hiçbir problemde özele gitmiyorum
DENIZ_55 melikedelibas 2 sezeryan dogum yaptim devlette 2 sezeryanim daha 16 günlük olduk yeniyiz gayet rahat memnunum sormak istediğin varsa sorabilirsin
melikedelibas @zynpknt Evet bursa sehir hastanesinde sezeryan yapana da pek denk gelmedim o yuzden sonucta kescekler insan canını dusunuyor😂 tabi ben dogurana kadar ozellerde dogum kac para olur oda var 40 a kadar okeyizde ustu biraz fazla kacar 🤗
zynpknt melikedelibas bursadaki fiyatları pek bilmiyorum ama 40 ın kesin üstüdür bence bide tam yeni yılda olcak sanırım zamlar gelmiş olur
melikedelibas @AnayimBenAna_ Aminn Allah razı olsun ❤️ Bende ilk dogumu Medicanada yaptım bunda nedense bi devlet dedim sozde ev ekonomisine katki 😂 ama bi yandan da ameliyat sonucta kac kat kesicekler kendi canimida dusunuyorum en iyisi kontroller testler icin devlete gidip dogumu ozelde yapmak gibi
AnayimBenAna_ melikedelibas evet öylede yapabilirsin medicananında doğum fiyatı yükseldi bayağı. Hayat hastanesi, aritmi, esentepe, Anadolu uygun diye duymuştum. Medicabilde 45 demişti bana. Yeni yıl için en az +15 bin fiyat verirler diye düşünüyorum
melikedelibas @AnayimBenAna_ Evet onda gebelik sigortam vardi hamile kalmadann 1 sene once yapilanlardan o yuzden cok uyguna gelmisti ama bu supriz olunca biraz kaldim yazdiginiz hastaneler icin dogumu konusucam butceme uygun olani secmeye calisicam tesekkur ederim 🤗
AnayimBenAna_ melikedelibas sigorta olunca iyi oluyor evet. 3 sene önce 3600 e yapmıştım doğumu sigorta yoktu ama yine zorlamamıştı hani. Artık gerçekten çok yüksek fiyatlar
melikedelibas @zynpknt suan 30 35 e de var ama benimki tam zamlar ustune olucak sanirim 50 den asagi olmaz gibi
melikedelibas @DENIZ_55 Masallah saglikla buyusun 🌸Hangi sehirde yaptiniz siz yani surec nasil oluyor kac haftalikken aliyorlar genel mi yapiyorlar spinal mi ? Kac gun kaliyoruz birde sizi takip eden doktor mu giriyor yoksa nobette kim varsa mı ?
DENIZ_55 melikedelibas sağol teşekkür ederim cnm samsunda oturuyorum normalde kendi doktorun giriyor doğuma ama aniden sancin felan olur acile gidersen nöbette kim varsa o giriyor 38 haftada alınıyor anı durumda 37 de felan dogum yapan var ben genelde oluyor ama ben sipinal oldum kendi doktorumla plan yaptık ama ansızın gece ve hafta sonu sancim tuttu acile gittim başka doktor yatış yaptı takip edildim nöbette kim varsa o dogum yaptırdı bana 37 haftalikken dogum oldu boz 38 haftaya planlamistim ama nasip böyle imiş
Ben-Hurem-Sultan melikedelibas bende ilkini özelde yaptım o zaman uygundu şuan özeller en aşağı 40-50 bin yani gerçekten benim içim el vermiyor o parayı vermeyi. Hani 10-15 olsa okey ama 40 -50 nedir ya bilmiyorum bana çok çok aşırı geliyor. Durumum var bu arada eşim istersen özelde yap dedi ama ben istemedim. Şehir hastanesine gidiyorum ben doktorum şuan için çok iyi ne sorsam cevaplıyor. Doğumu bir yandan merak ediyorum nasıl olacak diye. Bir yandan da hiç sormak istemiyorum çünkü kötü geçen illaki doğum hikayesi olan var. Ama özelde olup kötü geçen de çok var çevremde. Birde özelde ki gibi tabiki olmayacak ama tutupta ameliyat masasında da bırakmazlar yani 😂 biraz da biz abartıyoruz bence özel özel diye 😂😂
melikedelibas @Ben-Hurem-Sultan bursadaki sehir hastanesine mi gidiyorsunuz dogumunuz sezeryanmi olucak normalmi? Ya diyorum ya normal dogum yapsam inanin hic dusubmem devlete giderim ozele o parayi vermem sonucta benim cabamla olucak ama sezeryan olmasi beni dusunduruyor ama tabi ben dogurana kadar bana 60 70 lira fiyat cekerlerse imkanim olsa dahi vermem acirim o paraya o parayi iki cocugumdada kullanirim
Ben-Hurem-Sultan melikedelibas yok canım G. Antep şehir hastanesi. Ya ben korkmuyor muyum illaki korkuyorum yani sonuçta bıçak altına yatıyorsunuz. Ama dediğim gibi ne olabilir ki? Asıl normal doğumdan korkun devlette çünkü malasef sezeryan yapmamak için süründürüyor resmen , normal doğurtup kaç tane dikiş atıyolar. Ben şahsen normalde korkuyorum devlette isteğe bağlı sezeryan da olamıyorsun. Ama sezeryan doğumda aynı şeyi yapıyorlar benim düşüncem bu yine siz bilirsiniz 🌸
MerveNur- melikedelibas ben de ilkini başka şehirde özelde yapmıştım. Şimdi bursadayım gebeliği yeni öğrendim hastane doktor araştırmaktam bi hal oldum ama önceliğim şehir hastanesi ve fakülte olacak çünkü riskli durumum var kapsamlı bir hastaneye ihtiyacım var. Haftaya şehir hastanesinden randevum var doktorların tutumuna göre karar vereceğim inşallah. Bir de bir velim 4. Sezaryen ini oldu şehir hastanesinde bir ona soracağım ilerleyen zamanlarda